به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجید مجیدی و روبرتو پرپینانی کارگردان و تدوینگر فیلم سینمایی محمد رسول الله (ص) با حضور در پردیس سینمایی کوروش در کنار مردم به تماشای این فیلم نشستند.
آنچه میخوانید گزارشی است از این اتفاق که پایگاه اطلاعرسانی فیلم محمدرسولالله (ص) آن را منتشر کرده است.
حدود ساعت 17 عصر جمعه در حالی که مردم برای دیدن فیلم سینمایی محمدرسولالله (ص) آماده میشدند گوینده سالن شماره دوی سینما کوروش اعلام کرد که اکران امروز مهمان ویژهای دارد؛ مجید مجیدی کارگردان فیلم قرار است همراه تماشاگران فیلم را ببیند.
پس از تشویق حضار مجیدی پشت تریبون رفت و چند دقیقهای صحبت کرد. او ابتدا از فاجعه روز پنج شنبه در سرزمین منا گفت و تسلیت به همه مسلمانان و خانوادههای داغدار و سپس عامل این حادثه را غفلت و بیخردی آلسعود دانست. مجیدی گفت که کسانی که قرار است کلیددار خانه امن خداوند باشند امروز با حمایت از داعش و حمله به ملت مظلوم یمن بزرگترین بحرانهای دنیای اسلام را خلق کردهاند و در پایان نیز از رفتار دوگانه و متناقض مفتیهای سعودی و الازهر اظهار تعجب کرد که فیلم پیامبر(ص) را ندیده تحریم کردهاند و چندین اعلامیه علیهاش صادر کردهاند اما در مقابل کشتارهای امسال حج و فجایع دنیای اسلام ساکتند.
چند دقیقهای از ساعت پنج گذشته بود که مجیدی در سخنانش به مردم گفت امروز یکی از دستاندرکاران ایتالیایی فیلم که از سرشناسان تدوین در دنیاست به سالن آمده و میخواهد فیلم محمدرسولالله (ص) را همراه مردم ایران تماشا کند. «روبرتو پرپینانی» با اعلام مجیدی روی صحنه آمد و مردم، او را تشویق کردند. مجیدی سپس از زحمات یک ساله پرپینانی برای تدوین فیلم در مونیخ آلمان گفت و از او بخاطر زحمات طاقتفرسایش تشکر کرد.
پرپینانی «از بزرگان تدوین دنیاست که حداقل 90 فیلم در کارنامه سینماییاش هست که 30 فیلم بزرگ و برجسته تاریخ سینما در آن دیده میشود. او با کارگردانان بزرگی مانند «برتولوچی» و «برادران تاویانی» کار کرده و از همنسلها و دوران آقای «مورس مورز» بوده است و با وی همکاری داشته است.» این جملات کارگردان فیلم بود در معرفی آقای تدوینگر.
بعد از این سخنان پرپینانی با تشویق مردم سخنانش را آغاز کرد. سخنانی که کوتاه بود و حکایت از عمق تاثیر فضا و پیام فیلم محمدرسولالله (ص) بر تدوینگر فیلم داشت.
او گفت: «این یک فیلم خاص بود. من خیلی به کار در پروژهی این فیلم علاقهمند بودم و کار کردن با مجیدی را هم خیلی دوست دارم و حدس هم میزدم که یکی از مهمترین تجربههای کاری ام باشد و من باید بگویم که من رازهایی را در پشت داستان فیلم محمد احساس کردم؛ چیزهای ویژهای یاد گرفتم و احساس میکنم می توانم در هر چیزی از آنها الهام بگیرم».
اسفندیاری مدیر بین الملل بنیاد فارابی هم که این تدوینگر ایتالیایی را به جشنواره فیلم نوجوان همدان دعوت و به حضور او در این مراسم هم کمک کرده بود، بخشهایی از سخنان او را برای مردم ترجمه کرد و بعد هم گفت که پرپینانی از حضور در ایران حس عجیبی دارد و دوست داشته که فیلم محمدرسولالله (ص) را در کنار مردم ایران تماشا کند.
این مراسم کوچک ولی غیرمنتظره و جالب برای مردم، با ذکر صلوات و درود بر محمد وآل محمد توسط مجیدی به پایان رسید؛ چراغهای سینما خاموش شد و خورشید ابتدای فیلم طلوع کرد.