آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۴۶۵۰

تکذیب وجود مخدر کروکودیل در کشور

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا گفت:‌ تا کنون هیچ موردی مبنی بر ورود ماده مخدر کروکودیل در کشور و مصرف آن از سوی شهروندان گزارش نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار علی مویدی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که با نشان دادن تصاویری که گفته می‌شود مربوط به مصرف مخدر کروکودیل در کشور است، گفت: وجود کروکودیل در ایران را کاملا تکذیب می‌کنم.

 

وی ادامه داد: پلیس مبارزه با مواد مخدر آزمایشگاهی دارد که در آن تمامی مواد مخدر مورد ارزیابی قرار گرفته و چنانچه از ورود مواد مخدر جدید به داخل کشور مطلع شویم نتایج آن را به ستاد مبارزه با مواد مخدر و همین طور افکار عمومی منتقل خواهیم کرد.

 

ظرف مدت کمتر از 10 روز می‌توانیم معتادان متجاهر را جمع آوری کنیم

 

مویدی درباره سرانجام و نتایج جلسات مشترک با وزیر کشور پیرامون مبارزه با مواد مخدر و جمع آوری معتادان نیز گفت: پلیس در خصوص جمع آوری معتادان اقدامات لازم را انجام داده و به نوعی می‌توانم بگویم که در میان دستگاه‌های مسئول نیروی انتظامی تنها دستگاهی است که از آمادگی 100 درصدی برای جمع آوری معتادان برخوردار است.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اضافه کرد: ما آمادگی کامل داریم که معتادان و خرده فروشان مواد مخدر را در سراسر کشور جمع آوری کنیم و دستور العمل‌های آن نیز ابلاغ شده است، تنها منتظر تامین زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای این کار هستیم و در آن صورت همانطوری که بارها گفته شده و فرمانده محترم ناجا نیز به آن تاکید داشته‌اند ما می‌توانیم ظرف مدت کمتر از 10 روز کلیه معتادان متجاهر را جمع آوری کنیم.

 

مویدی در واکنش به اظهارات قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر مبنی بر اینکه جمع آوری معتادان در سراسر کشور به اعتباری حدود 200 میلیارد تومان نیاز دارد گفت: به نظر من با اعتباری کمتر از این نیز می‌توان اقدام به جمع آوری معتادان و خرده فروشان کرد. به شرط آنکه تمامی دستگاه‌های مسئول پای کار بیایند و وظایف خود را به نحو مطلوب انجام دهند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار