کد خبر:۴۴۵۰۱۱
مقام ترکیهای سهل انگاری سعودیها را عامل فاجعه منا دانست
نایب رئیس حزب عدالت و توسعه حاکم بر ترکیه، فاجعه منا را ناشی از سهل انگاری سعودی ها دانست.
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو ، شبکه تلویزیونی المنار در گزارشی اعلام کرد نایب رئیس حزب عدالت و توسعه حاکم بر ترکیه اظهار کرد فاجعه منا ناشی از سهل انگاری سعودیهاست و کشورهای اسلامی باید تشکیل جلسه دهند و راهکاری برای مدیریت اماکن اسلامی پیدا کنند. وی در ادامه افزود: ترکیه می تواند حج را بهتر از عربستان مدیریت کند. این مقام ترکیه ای همچنین تأکید کرد اماکن مقدس اسلامی برای همه مسلمانان است .
المنار با اعلام این خبر تصریح کرد: سه روز از فاجعه منا می گذرد؛ اما هنوز تعداد قربانیان مشخص نیستند. دولت عربستان تعداد قربانیان را 797 نفر اعلام کرده است.
انتقادات از عملکرد عربستان در خصوص مدیریت مناسک حج افزایش یافته است به ویژه آنکه گفته می شود نیروهای سعودی در اتخاذ تدابیر سریع و لازم برای جلوگیری از ازدحام در منا و تسهیل عبور حجاج سهل انگاری کرده اند. برخی مقامات سعودی نیز قضا و قدر را مسئول دانستند.
ایران از نظر تعداد قربانیان در ردیف اول قرار دارد و پس از آن مغرب در رتبه بعدی قرار گرفته است و علاوه بر این صدها نفر نیز مفقود شده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.