مدیریت برنامه و بودجه در دانشگاه‌ها مغز متفکر در دانشگاه‌ها هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۷۷۶۵
رئیس دانشگاه یزد:

مدیریت برنامه و بودجه در دانشگاه‌ها مغز متفکر در دانشگاه‌ها هستند

رئیس دانشگاه یزد با اشاره به اهمیت اجرایی صحیح فعالیت‌ها گفت: مدیریت برنامه و بودجه در دانشگاه‌ها مغز متفکر در دانشگاه‌ها و ضامن انجام فعالیت‌ها در دانشگاه‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، محمد صالح اولیا، رئیس دانشگاه یزد روز گذشته در مراسم معارفه مسئول جدید مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه یزد گفت: این بخش مفغز متفکری برای دانشگاه است که با توجه به نقش مهم خود می‌تواند در راستای اجرای صحیح فعالیت‌ها گام بردارد.

 

وی افزود: انتخاب مدیر سابق برنامه و بودجه دانشگاه یزد به عنوان مدیرکلی دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات وزارت علوم افتخاری برای دانشگاه یزد است که در این راستا می‌توان بسیاری از فعالیت‌های مناسب را در کشور پیگیری کرد.

 

رئیس دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: بودجه بندی دانشگاه‌ها یکی از ایده‌ها مناسب برای اجرایی شدن در دانشگاه‌ها کشور است که می‌توان از ان به خوبی استفاده کرد.

 

اولیا تصریح کرد: در شرایط ایجاد شده می‌توان بسیاری از ایده‌های جدید را در دانشگاه مطرح و آماده‌سازی و به صورت نمونه اجرا کرد که می‌تواند در سطح ملی قابل طرح باشد.

 

به گفته وی این مهم‌ترین وظیفه ماست که نقش دانشگاه یزد را در سطح ملی با اقتدار و اعتمادی که می‌توانیم ایجاد کنیم، به خوبی نشان دهیم و بگوییم دانشگاه یزد در کشور حرفی برای گفتن دارد.

 

رئیس دانشگاه در پایان تاکید کرد: همه ما باید قدر یکدیگر را بدانیم و به جای درگیر شدن در مسائل حاشیه‌ای هدف را انجام کار درست‌تر قرار دهیم و با تلاش مستمر کار‌ها را به بهترین نحو انجام دهیم.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار