کد خبر:۴۴۸۳۶۲
مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان کشور:

۲۵ درصد خسارات آبزیان از قِبَل بیماری‌هاست/ ما در برابر مردم مسئول هستیم

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان کشور گفت: سالانه بین ۲۰ تا ۲۵ درصد خسارات حوزه آبزین کشور از قِبَل بیماری‌هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان، امرالله قاجاری، مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان دامپزشکی ظهر امروز در همایش «تولید و تجارت میگو» که در تالار شهید مطهری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شده بود، گفت: تولید میگو در دنیا بیشترین تأثیر را از بیماری‌ها پدیرفته و روند علم به این بیماری‌ها از تمام فیلدهای دیگر آبزیان جلوتر است.

 

وی افزود: در زمینه پرورش میگو در دهه ۹۰ میلادی زنگ خطر بیماری «لکه سفید» به صدا درآمد و روند تولید میگو را وارد یک فاز ایستایی کرد؛ اما از سال ۲۰۰۰ به بعد این سیر حالت صعودی به خود گرفت.

 

قاجاری با بیان اینکه سالانه بین ۲۰ تا ۲۵ درصد خسارات حوزه آبزین کشور از قِبَل بیماری‌هاست، متذکر شد: از سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۲ رشد ۵ درصدی تولید میگو داشتیم اما دوباره به علت بیماری‌ها این روند افت پیدا کرد.

 

مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان دامپزشکی کشور همچنین خاطرنشان کرد: یکی دیگر از پاشنه آشیل‌های ما کیفیت خوراک آبزیان است، ۲۰ درصد افت تولید ما در ماهی به علت کیفیت خوراک بود در میگو هم این مشکل وجود دارد.

 

وی تاکید کرد: ما در برابر مردم مسئول هستیم و باید پیش از آنکه از آنان بخواهیم برای سلامت خود موجودات آبزی مصرف کنند، سلامت آبزیان را تضمین کنیم.

 

قاجاری توجه به آب، مدیریت بستر، ساختار فیزیک و کاهش عوامل آلاینده را امری ضروری در پرورش و تولید میگو و آبزی پروری خواند و گفت: لازمه داشتن تولید پایدار داشتن بستر بهداشتی مناسب و رعایت دقیق موازین بهداشتی و قرنطینه‌ای و امنیت زیستی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار