آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۸۷۷۵

رونمایی از ترجمه روسی رمان «شطرنج با ماشین قیامت» + تصاویر

همزمان با رونمایی ترجمه‌ی روسی کتاب «شطرنج با ماشین قیامت» در مسکو، موسسه بین‌المللی اوراسیا، دیپلم افتخار و جایزه مدال نقره‌ای خود را از سوی نویسندگان و منتقدان منطقه روس و قفقاز به علت نوآوری و جذابیت در نگارش این رمان به حبیب احمدزاده (نویسنده آن) اهدا کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این رمان که تاکنون به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه و در دانشگاه‌های آمریکا به عنوان یکی از متون درس ادبیات مدرن خاورمیانه مورد مطالعه دانشجویان آمریکایی قرار گرفته است، این‌بار ترجمه روسی آن با حضور حبیب احمدزاده، نویسنده در بزرگترین کتابفروشی روسیه، بیبلو گلوبوس (Bibilo globus) در مسکو رونمایی شد.

 

احمدزاده در این مراسم با اشاره به فاجعه "منا" خطاب به مهمانان و خبرنگاران روس حاضر در جلسه، غم عظیم خود به مناسبت عدم افشای حقایق کشته شدن هزاران انسان بی‌گناه در این فاجعه را مانعی بزرگ برای ابراز خوشحالی در لحظه رونمایی کتابش برشمرد.

 

«الکساندر اندروشکین»، مترجم روس کتاب و عضو اتحادیه نویسندگان روسیه در پیامی به این رونمایی، محتوی این کتاب و رمان را به جز شیوه منطقی و زیبای شخصیت‌های داستان به‌نوعی روحیه امروزین ایرانیان در شطرنج هسته‌ای با غرب دانست.

 

در ادامه این مراسم، از دیگر برنامه‌های جنبی رونمایی، حضور نویسنده در مدرسه داستان‌نویسی «ماکسیم گورکی» مسکو و نیز کلاس درس دانشجویان زبان فارسی دانشگاه زبان‌های خارجی روسیه بود که در هر دو مورد، نویسنده به صورت کارگاهی به ارایه تجربیات و نیز خواندن آخرین داستان کوتاه خود که به صورت فتورمان در اینستاگرام قرار داده شده پرداخت که به عنوان یک شیوه مدرن داستان نویسی در عصر دیجیتال بسیار مورد توجه نویسندگان و دانشجویان روسی قرار گرفت.

 

از دیگر برنامه‌های جنبی این رونمایی در طی چند روز اقامت نویسنده نمایش فیلم‌های مستند (بیست و سه و آن یک نفر) مهدی جعفری، ( شما چه کسی هستید) وحید چاووش (خاطراتی برای تمام فصول) مرتضی رزاق کریمی و (پژواک سکوت) از حمید زرگرنژاد با زیرنویس روسی در برخی از این دیدارها بود که در انتها نسخه‌های این فیلم‌ها به این موسسات و نیز تعدادی از نویسندگان، دانشجویان و اساتید روس اهدا شد.

 

خوانندگان و نویسندگان روسی که از زمان نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسکو تاکنون این رمان را خوانده بودند براین باورند که این کتاب با تمامی مطالعات‌شان در مورد جنگ میهنی روس‌ها و حتی دیگر کشورها متفاوتر و به نوعی جذاب‌تر و بکرتر محسوب می‌شود.

 

مصاحبه‌های متعددِ نویسنده «کتاب شطرنج با ماشین قیامت» با نشریات مختلف روس، در موضوعات گوناگون نیز از دیگر برنامه‌ها‌ی این رونمایی متفاوت و چند منظوره در مسکو به شمار می‌رفت.

 

جلسه ورکشاپ حبیب احمدزاده در مدرسه ماکسیم گورکی، به صورت کامل توسط مدیریت این مدرسه معروف و قدیمی داستان‌نویسی روسیه و نیز گزیده‌ای از جلسه رونمایی، در یوتیوب قرار داده شده است.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار