آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۹۱۸۱
خبرگزاری دانشجو گزارش می‌دهد؛ 

تشکل‌های انقلابی در زیر ساتور سیاست بازی‌های مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز!

حدود دوسال است از حکم سرپرستی ریاست دانشگاه شهید چمران اهواز می‌گذرد و با وجود غیرقانونی بودن این تداوم، همچنان وزارت علوم برای حل این مسئله اقدامی انجام نداده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، محمد رعایای اردکانی در روزهای پایانی سال ۹۳ با حکم فرجی دانا بر مسند کرسی ریاست دانشگاه شهید چمران اهواز تکیه داد. 

 

این وضعیت نابسامان موجب مشکلاتی در دانشگاه شده است که کاهش فعالیت عمرانی، تنزل کیفیت آموزشی و رشد علمی از جمله مشکلاتی است که برای دانشگاه پیش آمده است. 

 

خبرگزاری دانشجو برای پیگیری امور بین دانشجویان رفته است تا این مسائل را از نزدیک رصد کند. 

 

علی غفوری یکی از دانشجویان شهید چمران معتقد است که فرهادی، وزیر علوم، مسئول این نابسامانی هاست؛ اما رحمانی، دانشجوی رشته مهندسی دانشجویی دیگر رعایایی رئیس فعلی دانشگاه را مقصر اصلی قلمداد می‌کند. 

 

حدود ۱۹ ماه است دانشگاه چمران با سرپرست اداره می‌شود؛ البته بعضی دانشجویان به شوخی می‌گویند بی‌سرپرست. 

 

۳۰ هزار دانشجو، استاد و کارمند منتظر انتخاب رئیس دانشگاه مانده‌اند؛ اما گویا تدبیر دولت برای این دانشگاه بلاتکلیفی است. 

 

روشن نبودن وضعیت ریاست دانشگاه موجب آشفتگی و عدم پاسخگویی از سوی مسئولان دانشگاه شده است؛ در بقیه قسمت‌ها هم همین وضع حاکم است. 

 

این نا‌بسمانی در حوزه فرهنگی بسیار شدید است از جمله عدم تشکیل جلسات شورای فرهنگی، کمیته ناظر بر نشریات از جمله این اقدامات است. 

 

بر اساس گزارش‌های رسیده بیش از ۳ ماه از استعفای معاون فرهنگی می‌گذرد؛ اما هنوز این استعفا بی‌جواب مانده است. 

 

میلاد خدری، مسئول انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در این باره افزود: این بی‌نظمی‌ها و آشفتگی‌ها، برخوردهای دور از اخلاق توسط منتسبین به سرپرست دانشگاه را هر روز شاهد هستیم. 


وی دراین باره بیان کرد: چند مدت پیش معاون فرهنگی با دانشجوی فعال فرهنگی برخورد فیزیکی داشت، اعلم معاون دانشجویی با تشکل‌ها به تندی برخورد می‌کند. 

 

مسئول انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: هرچند رعایایی، سرپرست دانشگاه خسته است و حال این برخورد‌ها را ندارد؛ اما این دلیل نمی‌شود تا از برخوردهای نامناسب منتسبین به وی چشم پوشی کرد. 

 

خدری گفت: متأسفانه معاونت فرهنگی دانشگاه در مقابل انتقادات برخورد تهاجمی، محکومیت و قطع سهمیه را در پیش گرفته است، اینجا با وجود ادعا‌هایشان شعار زنده باد مخالف من وجود ندارد؛ بلکه کاری می‌کنند تا سر به تن مخالف نباشد. 

 

وی گفت: نمونه آن برخورد با نشریه صدای دانشجوست که هزینه‌های میلیاردی جشنواره فیلم علمی را افشا کرد و با یک دنیا تهدید روبرو شد. 

 

مسئول انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: محکومیت یک ساله انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز از انتشار هرگونه نشریه یا ممنوع القلم شدن بنده و دوتن از نیروهای فعال نشریه (یونس محمدی و کیانوش کاوی‌نژاد) نمونه‌های دیگر از خفقان است. 

 

خدری در باره این فضای خفقان افزود: توقیف دو نشریه «تلنگر» و «یه خط در می‌ون» بدلیل اغراض سیاسی از جمله فشار زیاد رئیس اسبق دانشگاه (سال ۸۲ - ۸۴) و تهدید اعضای انجمن اسلامی دانشجویان را یه این کارنامه رنگین اضافه کنید. 

 

وی گفت: این روز‌ها دانشگاه شهید چمران اهواز در وضعیت قرمز قرار دارد آشفتگی، بی‌برنامگی و برخورد‌های تند موجب شده است تا یک فضای بسته و خفقان در دانشگاه ایجاد شود. 

 

مسئول انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: امیدواریم که وزیر علوم هر چه زود‌تر ۳۰ هزار عضو علمی و فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز را از بلاتکلیفی طولانی نجات دهند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار