کد خبر:۴۴۹۹۶۷
رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت:

۲۵.۵ درصد دانش آموزان کشور بیش از ۴ ساعت تلویزیون نگاه می‌کنند

رئیس اداره سلامت جوانان و مدارس وزارت بهداشت گفت: براساس آمار به دست آمده حدود ۲۵.۵ دانش آموزان در کشور بیش از چهار ساعت به تماشای تلویزیون می‌نشینند و در کنار این ساعات بازی‌های کامپیوتری و نرم افزاری را تجربه می‌کنند که این نشان دهنده کاهش شدید تحرک در میان دانش آموزان و افزایش بیماری‌های کم تحرکی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، یمانی امروز در همایش افتتاحیه طرح تحول بهداشت دهان و دندان توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه آینده کشور ما بر پایه سلامت فرزندانمان استوار است، گفت: از لحاظ تغذیه متاسفانه فرزندان ما در شرایط خوبی به سر نمی‌برند و اکثرا یا به سوء تغذیه و یا به چاقی دچار می‌باشند.

 

وی ادامه داد: نسل گذشته کشور علاقه بسیار زیادی به غذاهای خانگی داشت که متاسفانه نسل کنونی به دلیل تربیت ناصحیح والدین خود به غذاهای فست فودی که دارای ترانس چرب بالا هستند روی آوردند.

 

رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت تصریح کرد: تغذیه ناصحیح و کم تحرکی دو عامل اساسی در ایجاد مشکلات سلامت در دانش آموزان هستند که موجب شده تعداد زیادی از دانش اموزان به بیماری هایی مانند کمردرد در سنین پایین دچار شوند.

 

یمانی به آخرین مطالعات محققان در کشور در خصوص وضعیت سلامت جسم دانش آموزان اشاره کرد و گفت: براساس آمار به دست آمده حدود ۲۵.۵ دانش آموزان در کشور بیش از چهار ساعت به تماشای تلویزیون می نشینند و در کنار این ساعات بازی های کامپیوتری و نرم افزاری را تجربه می‌کنند که این نشان دهنده کاهش شدید تحرک در میان دانش آموزان و افزایش بیماری های کم تحرکی است.

 

رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: طبیعت دانش آموزان با تحرک همراه است که من تقاضا دارم جهت تغییر در نگرش و رفتار خود با فرزندانمان حرکت کرده و شرایطی، جهت بالا بردن تحرک جسمی دانش آموزان داشته باشیم.

 

یمانی به استفاده از دخانیات در میان دانش آموزان و استعمال آن اشاره کرد و متذکر شد: درصد قابل توجهی از دانش آموزان در سنین پایین به دخانیات روی می آورند و در کنار این موضوع بحران اصلی در معرض دود بودن این دانش آموز به دلیل استعمال دخانیات از سوی یکی از والدین می‌باشد.

 

وی ادامه داد: مسائل روحی و روانی سومین عامل نگران کننده در خصوص سلامت جسم دانش آموزان در کشور می‌باشد که براساس آمار سازمان بهداشت جهانی دانش آموزان در ایران در برابر بیماری های واگیردار مصون شده اند؛ اما بیماری های غیرواگیردار از جمله تنش های روحی بسیاری را تحمل می‌کنند.

 

رئیس اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح تحول سلامت دهان و دندان یکی از بهترین طرح هایی است که در کشور جهت ایجاد سلامت دهان و دندان دانش آموزان در حال اجرا می‌باشد، یادآور شد: وزارت بهداشت از تمامی مربیان، معلمان، دست اندرکاران و والدین دانش آموزان تقاضا دارد تا جهت داشتن نسلی مقاوم و سالم برای آینده ایران تلاش خود را انجام دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار