کد خبر:۴۵۰۰۲۴

۱۲ رشته تحصیلی در دانشگاه علمی- کاربردی استان مرکزی راه‌اندازی شده است

سرپرست دانشگاه علمی‌-کاربردی مرکزی با اشاره به توسعه این دانشگاه در سال جدید گفت: در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ تعداد ۱۲ رشته تحصیلی در دانشگاه علمی‌کاربردی استان مرکزی راه‌اندازی شده است.

ذوالانواری، سرپرست دانشگاه علمی‌کاربردی مرکزی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اراک، گفت: در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ تعداد۱۲  رشته تحصیلی در دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی راه اندازی شده است.

 

وی افزود: از این تعداد دو رشته کارشناسی و۱۰ رشته در مقطع کاردانی است.


سرپرست دانشگاه علمی‌کاربردی مرکزی تصریح کرد: در مقطع کارشناسی رشته های کارشناسی حرفه ای خدمات مدیریت پیشگیری و مراقبت های بیماری ها و مهندسی فناوری عمران و ساختمان سازی راه اندازی شده است.


ذوالانواری افزود: در مقطع کاردانی رشته های کاردانی حرفه ای خدمات سلامت دارویاری، کاردانی حرفه ای سلامت یاری، کاردانی حرفه ای موسیقی و نوازندگی ساز ایرانی، کاردانی حرفه ای عمران و ترافیک شهری، کاردانی حرفه ای بهره وری راه آهن، کاردانی حرفه ای شیمی آزمایشگاهی غذایی، کاردانی حرفه ای صنایع غذایی شیر و فراوردهای لبنی بخشی از رشته ها بوده است

 

وی تصریح کرد: کاردانی حرفه ای مکانیک مونتاژ سیستم های مکانیکی، کاردانی حرفه مکانیک پمپ و کمپرسور، کاردانی حرفه مکانیک تاسیسات فنی است.

 

سرپرست دانشگاه علمی‌کاربردی مرکزی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی استان در مهرماه امسال در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش نداشته است، تصریح کرد: قبلا دو رشته در این مقطع توسط دانشگاه دانشجو پذیرش داشتند، به دلیل پژوهش محور بودن این رشته ها مراکز کمتر به آن تن می دهند.


ذوالانواری گفت: در صورت فراهم بودن شرایط از ترم بهمن ماه دانشجوی کارشناسی ارشد را پذیرش خواهیم کرد.


وی گفت: در حال حاضر ۱۵ هزار و ۴۲۹ دانشجو در ۲۳ مرکز دانشگاه علمی کاربردی در استان مرکزی مشغول به تحصیل هستند.


سرپرست دانشگاه علمی‌کاربردی مرکزی با اشاره به اینکه دانشجویان این دانشگاه در ۱۰۷ رشته در استان مشغول به تحصیل هستند، گفت: از این رشته ها ۶۰ رشته در مقطع کاردانی و ۴۷ رشته در مقطع کارشناسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار