مشارکت يا ايجاد موسسات هرمي در واحدهاي دانشگاهي جرم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۰۳
معاون هماهنگي دانشگاه آزاد:

مشارکت يا ايجاد موسسات هرمي در واحدهاي دانشگاهي جرم است

معاون هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي با صدور بخشنامه‌اي به تمامي واحدها و مراکز دانشگاهي اعلام کرد: مشارکت يا ايجاد شرکت و موسسات هرمي در واحدهاي دانشگاهي جرم محسوب مي شود.

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر مصطفي کلهر گفت: اخيراً در برخي از واحدهاي دانشگاهي تعدادي افراد سودجو با طرح غير واقعي قرابت و نزديکي به رياست، معاونان، مديران و ساير مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي با قصد تحصيل منافع شخصي اقدام به تبليغ و فعاليت هاي مشکوک اقتصادي در قالب ايجاد و تاسيس شرکت هاي غيرقانوني موسوم به «هرمي» در محيط آموزشي و ساير اماکن دانشگاهي از جمله خوابگاه هاي دانشجويي کرده اند؛ که ضمن تکذيب هرگونه ارتباط افراد ياد شده با اشخاص حقيقي و حقوقي دانشگاه و نزديکان ايشان، لازم مي داند به اطلاع دانشجويان و کارکنان اين دانشگاه برساند، هرگونه همکاري با اين اشخاص، مشارکت يا ايجاد شرکت و موسسه هرمي از نظر نظام قضايي کشور جرم محسوب مي شود.

وي تصريح کرد: ضمن عدم همکاري با افرادي که به تبليغ و جريان سازي در اين زمينه مي پردازند، در صورت مشاهده چنين مواردي، مراتب فوراً به سازمان مرکزي (دفتر بازرسي و رسيدگي به شکايات، دفتر حراست مرکزي) اطلاع داده شود.

کلهر در پايان از روساي واحدها و مراکز دانشگاهي خواسته است تا موارد را به گونه‌اي مناسب به اطلاع دانشجويان برسانند تا از انگيزه‌هاي مثبت آنان براي کارآفريني و فعاليت اقتصادي سوء استفاده نشود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار