به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، هدی فهمیان در همایش «نهضت ما زنده ایم» که امروز در دانشگاه ایلام برگزار شد، با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری امام حسین (ع) فلسفه و ماهیت این ماه را تعقل و تدبر در اهداف آفرینش و اسرار عالم هستی دانست و گفت: همه ما خدا هستیم و به خدا برمی گردیم؛ چه زیباست که آیه «انا لله و انا علیه راجعون» به جای درج شدن در آگهی های ترحیم در گوش نوزادان خوانده شود، تا دریای عنایت و توجه ما و فرزندانمان به سوی خالق یگانه هستی در تمام برهه های زندگانی مواج شود.
وی با تاکید بر اینکه اسلام بر پژوهش و تحقیق در تمام زمینه ها اشاره می کند، افزود: مقام عظمای ولایت می فرمایند: انسان تا پژوهش نکند عالم نمی شود، آیات قرآن نیز ابناء بشر را به دانش افزایی از مهد تا لحد دعوت می کنند، چه بسا بانوانی در جامعه ما هستند که حتی با اجبار رضاخانی و سرنیزه انگلیسی نیز چادر یا پوشش خود را برنمی دارند؛ زیرا ایشان فلسفه حجاب را با تدبیر انتخاب کرده اند.
استاد دانشگاه های ایلام پوشش و مستور بودن را دارای پروتکل های خاص دانست و عنوان کرد: حجاب با فطرت انسان سرشته شده است، گوش سپردن به اینکه حکومت ها بیایند و بروند و نوعی پوشش به مردم معرفی کنند صحیح نیست، باید به دنبال حقیقت بود، به عنوان مثال در غرب با مطرح شدن موضوع فمینیسم یا آزادی زنان باب سوء استفاده از بانوان باز شد؛ به گونه ای که نشان و ماهیت زن به عنوان موجودی برای سیر کردن غریزه مردان تنزل یافت.
فهمیان رهاورد غرب برای موجودیت زن را برهنگی، بدن نمایی، ابتذال جنسی و پوچ گرایی عنوان کرد و بیان داشت: آنان که چشم بسته این راه را انتخاب کرده اند، برخلاف چیزی که بدان می اندیشند؛ بسیار بی کلاس و بی تمدن هستند، آنچه که انسان و حیوان را از یکدیگر متمایز می کند قوه عقل است آن هنگام که شهوت از عقل سبقت بگیرد و پرده اکرام و تکریم فرو افتاد، وحشی گرایی مدرن رخ می نمایند.
وی هجمه نرم مکاتب منحط مانند لیبرالیسم، لائیکیسم، اومانیسم و غیره به اسلام را پیوسته و بی امان دانست و تاکید کرد: ما در جنگ هشت ساله دشمن و جنگ افزارهای آن را مشاهده می کردیم، آن هنگام که به سمت شهرها یورش می آوردند به اماکن امن پناه می گرفتیم؛ اما اینک به کجا پناه ببریم؟ ماهواره، اینترنت های ارزان و نامحدود، ابزارهای مدرن و مجهز مانند گوشی های تلفن همراه دنیای اطراف ما را احاطه کرده اند.
این مدرس حوزه علمیه ایلام با تاکید بر این مطلب که غرب از ارسال دارو و لوازم حیاتی به جمهوری اسلامی خود داری می کند؛ اما اینترنت، لپ تاپ، نرم افزارهای کامپیوتری و ده ها کالای دیگر را با نازل ترین قیمت در خدمت هموطنان قرار می دهد، افزود: در پشت پرده مقاصد تولید شبکه های مجازی جز افول شخصیت ها و رنگ باختن ارزش ها و تخریب انسانیت چیزی نیست، آنقدر موذیانه و رذیلانه بر علیه انسانیت نقشه می کشند که نظارت داشتن و کنترل کردن آن بسیار دشوار است.
فهمیان با خواندن بخش هایی از کتاب «دختران به عفاف روی می آورند»، گفت: متاسفانه در بسیاری از خانواده های مذهبی و متدین کشورمان موارد فراوانی از بیکلاس یا امل خواندن دختران به دلیل گرایش به حجاب یا عدم بروز برخی رفتارها که ماهیت خودنمایی دارد شنیده یا دیده می شود، خداوند به زنان با ایمان وعده داده که مردانی هم طراز با خودشان به ایشان هدیه خواهد کرد، همچنین مردان خبیث و بد طینت با هم کیشان خود ازدواج می کنند، در تحقیقی که توسط محققان آمریکایی انجام شد پسران بزهکار این کشور تاکید کردند که حاضر نیستند با دخترانی که با آن ها رابطه جنسی دارند ازدواج کنند.
وی وجود فیلم ها، کارتن ها، اساب بازی های مبتذل و بازی های منحرف کننده را ره آورد غرب در دست کودکان سه تا ۱۵ سال، آشنایی آن ها با ناهنجاری های اجتماعی و تنزل سن بلوغ از ۱۵ به ۹ سال عنوان کرد و اذعان داشت: باربی به عنوان معرف زن غربی به الگوی کودکان مسلمان تبدیل شده است، پیام این اسباب بازی به کودکان و زنان جوامع مختلف عرضه کردن تن برای دیده شدن و جلب نظر مساعد دیگران است اما حقیقت چیزی غیر از این بازی می باشد، زیر فریاد دادخواهی زنان آمریکایی حکایت از دنیایی دیگر متفاوت از آنچه که ما می بینیم؛ دارد.
این مدرس حوزه و دانشگاه، حضرت زهرا (س) را به عنوان قهرمان، اسوه و شیرزن معرفی کرد و گفت: مگر در خانه کوچک امام علی(ع) چه بود که بزرگ مردی به نام امام حسین (ع) از آن تربیت شد و به تعللی رسید! زن در تفکر اسلامی، انسانی مستعد است که قابلیت عروج به جایگاهی والاتر از مقام فرشتگان دارد.