کد خبر:۴۵۰۵۵۲
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی:

درصدد اصلاح قانون جامع ایثارگران برای بهره‌‌مندی دانشجویان از تسهیلات دانشگاه‌ها هستیم

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: درصدد اصلاح قانون جامع ایثارگران برای بهره‌‌مندی دانشجویان از تسهیلات دانشگاه‌ها هستیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدمحمدتقی طباطبایی در نخستین همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: بر اساس بخشنامه ابلاغی از سوی آیت الله هاشمی رفسنجانی و میرزاده،  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هیچ واحدی حق ندارد به علت مسائل مربوط به شهریه از تحصیل دانشجویان شاهد و ایثارگر جلوگیری به عمل آورد و روسای واحدها ملزم به رعایت آن هستند.

 

وی با اشاره به شهر تبریز دیار سرداران، قهرمانان و خط شکنان هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: تبریز با لشکرها و سرداران خود صفحات زرین دفاع مقدس را به خود اختصاص داده و افتخار هر آذربایجانی و ایرانی است و ما هرچه داریم، مرهون فداکاری‌ها و رشادت‌های شهدا و ایثارگران و جانبازان است.

 

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به دانشجویان افزود:حضرت امام (ره) که پدر همه فرزندان شاهد بودند، برای همه شما عزیزان دلسوزی می‌کردند و از مسئولان می‌خواستند تا مبادا از شما غفلت کنند.

 

طباطبائی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی، گلستان و بوستان ایثارگران و فرزندان شهداست و بیشترین جمعیت از این عزیزان در آن مشغول تحصیل و علم‌آموزی است.

 

وی گفت: 120 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر مشمول قانون جامع ستاد شاهد و امور ایثارگران بوده و از تسهیلات آن بهره‌مند هستند و 100 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه وجود دارد که مشمول این قانون نیستند و درصدد اصلاح قانون برای بهره مندی این عزیزان از تسهیلات در دانشگاه‌ها هستیم.

 

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اکنون در کل کشور یک میلیون و 700 هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند و از این تعداد 12 درصد را دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل می‌دهند، افزود: این پتانسیل بسیار بالایی برای ترویج فرهنگ شهادت، ایثار در دانشگاه ها و جامعه است.

 

طباطبائی در ادامه با طرح دو موضوع وظیفه دانشجویان شاهد در دانشگاه و وظیفه مسئولان در قبال دانشجویان شاهد، از آنان خواست تا مقالاتی را در این زمینه ارائه کنند تا هم راه کارهای مناسب جمع آوری شود و نیز به قید قرعه جوایزی نیز به مقالات برتر تعلق گیرد.

 

در ادامه برنامه پرسش و پاسخ از سوی سیدمحمدتقی طباطبایی، مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه و قاسم صمدیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی و دانشجویان شاهد و ایثارگر انجام شد.

 

به همت ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، نخستین همایش دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی 22 مهر در سالن شهریار این دانشگاه برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار