کد خبر:۴۵۰۵۷۳
قائم مقام وزير علوم در امور بين‌الملل خبر داد

تحصیل ۸۰۰ هزار نفر در مقطع تحصیلات تکمیلی و دکترا در ایران

قائم مقام وزير علوم در امور بين‌الملل گفت: در حال حاضر چهار میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو در جمهوری اسلامی ایران تحصیل می کنند که از این تعداد ۸۰۰ هزار نفر در حال تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی و دکترا هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، حسين سالار آملي امروز چهارشنبه در هیجدهمین اجلاس روسای دانشگاهای دولتی حاشیه دریای خزر در بابل گفت: امیدوارم هجدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر به اهداف خود دست یابد و مباحث مناسب و تجربیات قابل انتقال به خوبی بررسی و جمع بندی گردد.

 

رئيس مركز همكاري‌هاي علمي و بين‌المللي وزارت علوم گفت: امروز سرنوشت مردم منطقه به یکدیگر گره خورده است و آلام، دستاوردها و پیشرفت‌های آن ها بر یکدیگر به صورت مستقیم تاثیر می‌گذارد.

 

وی افزود: دریای خزر محوری برای بیان سرنوشت یکسان مردم است و این دریا منبع معیشت میلیون‌ها انسان است که در اطراف آن زندگی می کنند.

 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل اظهار داشت: در حال حاضر چهار میلیون و 600 هزار دانشجو در جمهوری اسلامی ایران تحصیل می کنند که از این تعداد 800 هزار نفر در حال تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی و دکترا هستند.

 

وی افزود : 36 پارک علم و فناوری هم در ایران دستیابی به تولیدات علمی و نوآوری را برای مردم منطقه مد نظر قرار داده است.

 

سالار آملی گفت : امروز ساخت ماهواره پرتابگر، ابر یارانه و آزمایشگاهای مختلف برای تولیدات رادیو دارو جهت درمان بیماران سرطانی از دستاوردهای مهم نخبگان دانشگاهی ایران است.

 

وی افزود: ما آمادگی داریم تا تمامی دانش و فناوری خود را در اختیار دیگر کشورهای منطقه قرار دهیم و امیدواریم از تجربیات این اجلاس برای توسعه کشور بهره گیریم.

 

سالار آملی در پایان گفت: از شما اعضای اتحادیه تقاضا دارم که ابتدا به تحقیقات و برنامه هایی بپردازید که مستقیما بر دریای خزر اثر می گذارد و ما در وزارت علوم از هر گونه حمایتی دریغ نخواهیم نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار