آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۹۴۵
امیرعبداللهیان تشریح کرد

آخرین وضعیت حاجی بازداشت‌شده‌ ایلامی در عربستان

استاندار ایلام در راستای پیگیری آخرین وضعیت «حسین رحیمی» که در عربستان بازداشت شده با معاون عربی - آفریقایی وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مروارید در دیدار با حسین امیرعبداللهیان خواستار پیگیری موضوع آزادی هرچه سریع‌تر زائر ایلامی خانه خدا شد.

 

وی گفت: مردم مقاوم ایلام در همه دوران‌ها و زمان‌ها چه در دوران انقلاب و دفاع مقدس و چه در دوران بعد آن، همواره با دل‌وجان از وطن و اعتقادات خود دفاع کرده‌اند.
 

 معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه نیز گفت: کاردار ایران در جده برای پیگیری موضوع و آخرین وضعیت حسین رحیمی به مدینه مأمور شده و در آنجا با قاضی دادگاه ملاقات داشته است.
 

امیر عبداللهیان ادامه داد : قاضی دادگاه ضمن بررسی موضوع، قول مساعد مبنی بر آزادی این زائر ایلامی را در چند روز آینده داده است.
 

"حسین رحیمی" از حجاج اعزامی به مکه مکرمه در واکنش به توهین مأموران دولت عربستان به مقدسات شیعیان با آن‌ها درگیر می‌شود و مأموران رژیم آل سعود نیز وی را بازداشت می‌کنند. پلیس سعودی نیز در پی این درگیری، حاجی ایلامی را دستگیر و تحویل مقامات قضایی نموده که با حکم دادگاه به پنج روز حبس محکوم می‌شود.
 

اعضای کاروان اعزامی استان ایلام که 21 شهریورماه به مدت 30 روز در عربستان حضور داشتند، ظهر روز سه‌شنبه وارد استان شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳
زنده باد ایلامی با غیرت
3
0
توشه
Germany
۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۰
بجا دونستم بگم:
مرگ بر سازشکار...
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار