به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ نصرالله نژاد قمی، رئیس بسیج اساتید استان گلستان در جلسه هماهنگی اساتید دانشگاه با دبیرخانه اقشار و معاونت بسیج سازندگی سپاه نینوا گلستان که در دفتر بسیج اساتید این استان با موضوع «اقتصاد مقاومتی، فرصتها و چالشها» برگزار شد، گفت: اقتصاد مقاومتی به عنوان پاشنه آشیل جمهوری اسلامی است که مقام معظم رهبری در سالهای اخیر آن را مطرح کرده و بحث فرهنگ را نیز ضمیمه آن قرار دادند.
وی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری از فرهنگ، متذکر شد: اقتصاد مقاومتی در مقابل و یا در مقام قیاس با فرهنگ قرار ندارد بلکه با آن عجین بوده و از همین رو جایگاه ویژهای در جنگ نرم دارد.
نصرالله نژاد با بیان اینکه در آماج هجمه دشمن به اعتقادات و باورها، نیاز به اقتصاد سالم داریم، تصریح کرد: اقتصاد باید در جنبههای ارزشی و اعتقادی دولت جای بگیرد.
رئیس بسیج اساتید استان گلستان متذکر شد: راجع به اقتصاد مقاومتی دو دیدگاه موجود است نگاه اول نگاه به بیرون است که میگوید اقتصاد خود را باید با درست کردن روابط خارجی حل کنیم که این نگاه صد در صد غلط است نگاه دیگر نگاه درونزاست که به ظهور و بروز توانایی داخلی میپردازد.
وی با بیان اینکه نگاه به داخل به معنای حلقه بسته و عدم رابطه با خارج نیست، تأکید کرد: نگاه درونزا در اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از توانمندی داخلی به علاوه استفاده از ظرفیتهای خارجی با در نظر گرفتن مباحث فرهنگی است.
نصرالله نژاد قمی در ادامه با بیان اینکه بانکهای ما فَشَل است، متذکر شد: کدام بنگاه اقتصادی میتواند وامد با سود ۲۰ درصد دریافت کند و آن را تبدیل به ارزش افزودهای کند که برای جامعه سودمند باشد؟!
وی با بیان اینکه استفاده بهینه از وامهای بانکی فعلی با هیچ منطقی جودر در نمیآید بر ضرورت اصلاح نظام بانکی تأکید کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی از دید دولتی شدنی نیست اما تنها با نگاه به سالهای آخر جنگ به نقش اساسی مردم در اقتصاد پی خواهیم برد.
رئیس بسیج اساتید استان گلستان خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی با تاسیس شرکتهای زنجیره ای متصل به غرب میسر نمیشود، اگر قرار است در اقتصاد تولید صورت بگیرد باید روستاها جدی گرفته شوند در گذشته ماست و تخم مرغ و خیار و گوجه و بسیاری دیگر از مواد مصرفی در روستاها تولید میشد اما متأسفانه اکنون روستای ما با شهر فرق چندانی ندارد.
نصرالله نژاد قمی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مدرن و علمی میخواهیم، گفت: اگر قرار باشد اقتصاد مقاومتی از سنتی به مدرن تبدیل شود حتما باید چاشنی علم به آن اضافه شود.