به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ احمد اسلامی، کارشناس سازمان بسیج سازندگی استان گلستان در جلسه هماهنگی اساتید دانشگاه با دبیرخانه اقشار و معاونت بسیج سازندگی سپاه نینوا گلستان که در دفتر بسیج اساتید این استان با موضوع «اقتصاد مقاومتی، فرصتها و چالشها» برگزار شد، گفت: استارت مردمی کردن اقتصاد مقاومتی را در پایگاه بسیج سازندگی زدیم، در سال ۹۱ نیز آن را اجرایی کردیم و در سال ۹۲ به مرحله اخذ تسهیلات رسیدیم.
وی با بیان اینکه پس از اخذ تسهیلات توسعه را افزایش دادیم، متذکر شد: تسهیلان بسیج سازندگی در زمینه قرض الحسنه با نرخ ۴درصد و در زمینه عقود با نرخ ۱۴ درصد ارائه میشد، در این اثنا به عرصه شناسی هم پرداختیم و امسال طبق همین پژوهشها، ۱۱ عرصه جدید شناسایی شده را به مجموع پذیرنگان اضافه کردیم.
اسلامی همچنین از افزوده شدن صنایع تبدیلی به لیست اعطای تسهیلات اقتصاد مقاومتی خبر داد و خاطرنشان کرد: در جذب تسهیلات مشکلی نداشتیم و مردم نیز با انگیزه وارد شدند.
کارشناس سازمان بسیج سازندگی استان گلستان با اعلام این خبر که امسال تسهیلات قرض الحسنه نداریم و فقط تسهیلات عقود تعلق میگیرد، تصریح کرد: سود تسهیلات عقود ۱۷ تا ۱۸ درصد برای واحدهای کوچک مقیاس است از این رو استقبال هم نسبت به گذشته کمتر شده است.
اسلامی یکی از مشکلات واحدهای کوچک مقیاس و متقاضیان روستایی برای دریافت تسهیلات را سنتی کار کردن آنان خواند و در این باره گفت: انتقال علم به این واحدها دشوار است از این رو برگزاری دورههای آموزشی ضروری به نظر میرسد که این دورهها در دستور کار بسیج سازندگی قرار گرفت.