به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از تبریز، به همت معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، مراسم سخنرانی دکتر حسن عباسی، رئیس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز، امروز در تالار وحدت دانشگاه تبریز با حضور دانشجویان و مسئولین دانشگاهی و شهری با موضوع «دکترین سیاست داخلی انقلاب اسلامی» برگزار شد.
دکتر عباسی در ابتدای مراسم با عرض سلام و ادب به دانشجویان واساتید و عرض تسلیت به مناسبت ایام محرم وشهادت حضرت سیدالشهدا(ع) به جنگ های ناتمام از زمان پیامبر اکرم(ص) اشاره کردند که این جنگ ها از جنگ های بدر، احد و خندق شروع شده و تا به حال ادامه دارد. در طول حکومت پیامبر(ص) تا الآن هر وقت نفاقی در جامعه ظهور می کند نشانه ظهور حق و اسلام است. در جامعه توحیدی باید همیشه اتحاد وجود داشته باشد اگر در جامعه نفاق نباشد معلوم می شود همه یکرنگ هستند آنچه در دوره صدر اسلام اتفاق افتاده ناظر به غلبه اسلام بوده است که دیگران می آیند آنچه را که وجود ندارد را به مردم تلقین می کنند و این باعث نفاق در جامعه می شود.
وی ادامه داد: نفاق به این دلیل بوجود می آید که مردم ارزش ها را می طلبند و اهل باطل به دروغ خود را در ظاهر، ارزشی جلوه می دهند. امروز هم بعد از احیای اسلام ناب، جریان نفاق ادامه دار است. نیت دشمن این است که زیرساخت های تمدنی که غنیمت نفت را در دست دارند نابود شود و در اختیار غرب قرار گیرد.
عباسی با بیان اینکه عالم محضر خداست و در محضر خدا نباید معصیت کرد، افزود: تلاشی که امروز اردوغان و داود اوغولو در منطقه انجام می دهند و نیز هدفی که دارند ناظر بر اهداف و تلاش زمان حکومت دولت عثمانی است و حکومت های آل سعود، امارات، و حاشیه خلیج فارس در جبهه آمریکا و انگلیس تلاش می کنند که با اسم اسلام سر ببرند، اگر سپاه ایران اسلامی نبود پارسال بغداد بدست مزدوران آمریکا و داعش سقوط می کرد، امروزه حزب الله لبنان، نیرو ها و مردم مظلوم یمن، سوریه و مردم بی دفاع فلسطین بدست تروریست هایی که آمریکا هدایت کننده آنهاست یکی یکی جانشان را از دست می دهند.
وی با اشاره به اینکه کارکرد دین قسط است و اگر اقامه قسط را از دین بگیریم چیزی از دین باقی نمی ماند، گفت: مسولین جمهوری اسلامی غالبا به مسله ی اقامه قسط بی توجهی کردند.
وی با بیان اینکه ما مدل اقتصادی و متن تولیدی بومی نداریم، گفت: ما حجم عظیمی واردات انقلابی در حوزه های علمی و فرهنگی و سیاسی داشتیم. درحالی که حجم اندکی صدور انقلاب سیاسی را عرضه کردیم. سیستم اقتصادی ما ربوی است و به تعبیر آیت الله جوادی آملی ۸۰ درصد مردم گرفتار ربا هستند.
عباسی مبنای نظری بورس را مبنتی بر قمار دانسته و عنوان کرد: مدیران و اساتید مبانی دسته چندم اقتصادی غرب را ترجمه کرده و اجرایی می کنند.
وی خاطرنشان کرد: 180 هزار میلیارد تومان دارایی مردم در بورس و در عرض یک سال به باد رفت که این موضوع در نامه ی چهار وزیر به رئیس جمهور اعلام شد.
وی گفت: در یک شهر کوچکی به اندازه ی شش میلیارد از مردم جمع آوری و صندوقی تشکیل و این پول به بورس واریز شد و در عرض ۴۵روز این سرمایه به باد هوا رفت و بورس سقوط کرد. درحالی که مدیرعامل بورس بیانیه می دهد و می گوید به مدیران بورس توهین شد!
عباسی ادامه داد: فضای ناامنی که در منطقه حاکم است درحدود 22 الی 23 سال پیش بی سابقه بوده است، یمن الان هشت ماه است که دولت ندارد و امروزه عربستان با اخذ نیرو از کشور های دیگر و با ارتش خصوصی که آمریکا در اختیارش قرار می دهد کشور مظلوم یمن را بمباران می کند.
وی اظهار کرد: گزارش تکان دهنده ای که صندوق بین المللی پول دیروز منتشر کرده این بود که 4 تا 5 سال دیگر کل ذخایر پول نفت کشور هایی که نفت صادر می کنند به پایان خواهد رسید و عربستان که از جمله صادر کننده های مهم نفت است به زودی فرو خواهد پاشید. این جنگی که امروزه غرب در منطقه راه اندازی کرده است در حدود 400 سال پیش شکل گرفته است.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز به نقل از یکی از دانشمندان غرب گفت: جنگ جدید 30 سال است که در منطقه شروع شده و همانند جنگ های 30 ساله مذهبی است که طی سال های آینده منطقه را نابود خواهد کرد، در پی جنگ های مذهبی دو سوم جمعیت کشورآلمان کشته شدند.
وی افزود: سرچشمه این جنگ هایی که در منطقه حاکم است به جنگ های بدر و احد بر می گردد که در اوایل توسط یکی از تروریست های واقع در جنوب کشور شروع شد و حدود 400 نفر از مردم جنوب کشور را به قتل رساند که بعد ها توسط وزارت اطلاعات دستگیر و محاکمه شد.
عباسی اضافه کرد: الان دولت آذربایجان هم از این تروریست های وهابی نگران هستند و ما مردم و دولت جمهوری اسلامی در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و نسبت به مردم لبنان، سوریه ایستاده ایم و حمایت می کنیم و خون بسیجیان و فرماندهان ما با آن ها عجین شده است و قطعا این تروریست ها با سینه های پولادین جوانان رشید جمهوری اسلامی مواجه خواهند شد.
وی بیان کرد: از زمان اشغال عراق در سال 82 اقتصاد جهان 23 تریلیون دلار بدهی داشت که در حال حاضر به 57 تریلیون دلار رسیده است که از این بدهی 19 تریلیون دلار مربوط به کشور آمریکا است. آمریکایی که تنها 4 تریلیون دلار در سال درآمد دارد، 12 تریلیون دلار مربوط به کشور ژاپن و 5.5 تریلیون دلار مربوط به کشور یونان است. جو روانی که در کشور ما حاکم است این است که مشکلات اقتصادی کشور ما ناشی از تحریم است در حالی که از وضعیت اقتصادی جهان خبر ندارند، اقتصاد کشورهایی مثل جنوب آمریکا، برزیل، اتحادیه اروپا، چین، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا طبق برآورد حوزه اقتصاد پول در حال فروپاشی است.
حسن عباسی اظهار کرد: جنگ های امروزی پدیده ای بعنوان جنگ های ارزی است، جنگی که پول ها در آن می جنگند. آمریکا و غرب وقتی احساس کردند که کشور های مانند اندونزی و کره جنوبی و بقیه کشورهای شرق آسیا رشد می کنند با بانک های آن ها کاری کردند که همه آنها سقوط کردند. یکی از این کشور ها دولت وقت اندونزی بود که طی 24 ساعت سقوط کرد.
وی با طرح این سوال که اقتصاد جهان به جه کسی بدهکار است، گفت: این بدهی به بانک مرکزی هایی که پول بدون پشتوانه تولید می کنند است، پولی که پشتش هیچ طلایی وجود ندارد.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز کشور ادامه داد: خلق پول، خلق ثروت نیست، بلکه تولید بدهی است. آنچه که تولید می شود ارزش ندارد. اگر آمریکا تا شش ماه اسکناس تولید نکند جنگ جهانی اتفاق خواهد افتاد. امروزه هم تحولات زیست محیطی و تحولات اقتصادی دچار بحران است که اقتصاد جهانی با مشکلات جدید روبه رو است و جمهوری اسلامی می خواهد مشکلات و سیاست خود را مدیریت کند.
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی به این معناست که ما در درون خود استعداد ها و توانایی هایی داریم که با مدیریت اینها باید کشور را بسازیم.
عباسی در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان دانشگاه تبریز با بیان اینکه سرداران ما با داعش نمی جنگندند با ناتو و ترکیه و اسراییل می جنگند، اظهار کرد: پشت جریان داعش، ژنرال های اسراییل و ترکیه و ناتوست.
وی درباره علت ورود مستقیم روسیه به جنگ در سوریه گفت: امروز از آسیای مرکزی در حدود 8000تروریست در سوریه در حال جنگ هستند، پوتین به این دلیل که این تروریست ها پس از حل مشکل سوریه به کشورهای خود بازنگردند، مستقیم وارد جنگ سوریه شد.
عباسی گفت: مقامات کشور جمهوری آذربایجان هم از این مسئله به دلیل همسایگی با کشورهای آسیای مرکزی نگران هستند و به نوعی با روسیه همراهی می کنند.
اما ای کاش این دولت چشمشو به این مسائل بیشتر باز کنه و چشم امیدشو از غرب ببنده