مقام آمریکایی: جان کری در وین می‌خواهد اراده روسیه و ایران را بسنجد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۵۲۴۲

مقام آمریکایی: جان کری در وین می‌خواهد اراده روسیه و ایران را بسنجد

یک مقام ارشد وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که جان کری در مذاکرات وین درباره سوریه می‎خواهد اراده تهران و مسکو در خصوص برکناری بشار اسد از قدرت را بسنجد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک مقام آمریکایی وابسته به وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که جان کری وزیر خارجه این کشور در وین تلاش خواهد کرد تا به اهداف مسکو و تهران در خصوص متقاعد کردن بشار اسد برای کناره‌گیری از قدرت پی ببرد.

 

وزیر خارجه انگلیس نیز روز گذشته در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه عربستان در ریاض تاکید کرد که ایران و روسیه باید جدیت خود را برای حل بحران سوریه نشان دهند.

 

عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان نیز گفت: مشارکت ایران در مذاکرات بین المللی فرصتی برای سنجش عزم و اراده این کشور برای رسیدن به حل سیاسی بحران سوریه است.

پربازدیدترین آخرین اخبار