آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۶۱۰۲

آخرین تحولات یمن/ بمباران مناطق مختلف

جت‌های سعودی بامداد یکشنبه (۱۰ آبان)، منطقه جبل النهدین و خیابان الخمسین در صنعا را بمباران کردند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، در همین حال انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در نزدیکی دانشگاه اب در منطقه الرمضه در مرکز یمن سه کشته و هفت زخمی برجای گذاشته است.

 

سایت اخبار الساعه نیز از حملات هوایی عربستان و بمباران جبل النهدین و مقر ریاست جمهوری در جنوب صنعا خبر داد که هنوز آماری از تلفات احتمالی آن گزارش نشده است.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، جنگنده‌های سعودی همچنین در ادامه حملات خود به یمن، منطقه حیدان در استان صعده در شمال، منطقه الجند در استان تعز در جنوب، منطقه عسیلان و بیحان در استان شبوه در جنوب یمن را بمباران کردند .

 

گزارش‌های منتشر شده همچنین نشان می‌دهند، هواپیماهای سعودی در حمله به منطقه مران در استان صعده از یک بمب خوشه‌ای استفاده کردند.

 

در همین حال، در اثر حملات روز گذشته عربستان به مناطق مختلف یمن شماری کشته و زخمی شدند.

 

بنا به گزارش سایت خبر یمن، روز شنبه بمباران تانکرهای حامل سوخت در منطقه اللبنات در استان جوف سه کشته برجای گذاشته است.

 

بخش حرض در استان حجه در شمال یمن نیز هدف 30 حمله موشکی قرار گرفت که دراثر آن چهار نفر از جمله یک زن زخمی شدند.

 

در همین حال سایت یمن الیوم گزارش داد، ده‌ها تن از نیروهای وابسته به عبدربه منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن، از پایگاه نظامی حزم سلمان در عدن در جنوب یمن فرار کرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار