کد خبر:۴۵۶۲۱۷

تاکید دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس بر ادامه جنگ سیاسی در یمن

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواستار ادامه کار سیاسی برای کنار زدن تسلط انصارالله از همه استان‌های یمن شد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، «عبداللطیف الزیانی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرد یمن امن‌تر و باثبات‌تر خواهد شد اگر یک راهبرد فراگیر و عملی برای حل بحران آن اجرا شود.

 

وی افزود: با بحران یمن بر اساس یک راهبرد شش محوری تعامل شده است و این راهبرد، تلاشی پیوسته و همکاری مستمر با تمامی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی که خواهان بازگشت امنیت به یمن هستند، می‌طلبد.

 

الزیانی یکی از این محورها را ادامه جنگ علیه ارتش و انصارالله یمن دانست و آن را اینگونه توصیف کرد: ادامه کار سیاسی برای آزادی تمام استان‌هایی که قدرت‌های مخالف (حکومت) مشروع – به تعبیر وی- یعنی حوثی‌ها و اطرافیان «علی عبدالله صالح» رئیس‌جمهور سابق بر آن مسلط شده‌اند.

 

او محور دیگر را حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک دانست که سازمان ملل با همکاری و هماهنگی کشورهای منطقه‌ای برای رسیدن به یک راه‌حل بر اساس توافق‌های قبلی در حال انجام آن است؛ این توافق‌ها، طرح ابتکار خلیجی و راهکارهای اجرایی آن، برون‌رفت‌های کنفرانس گفت‌وگوی ملی و قطعنامه 2216 سازمان ملل مربوط به سال 2015 است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار