به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با هفتمین سالگرد رجعت شهدای گمنام دانشگاه ملایر، مراسم وداع با پیکر شش شهید گمنام استان، با حضور دکتر حیاتی رئیس دانشگاه، امیر سرتیپ دوم غلامحسین دربندی، آقای قیاسی معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر، سرهنگ رستمی فرمانده سپاه شهرستان ملایر، کارکنان سپاه شهرستان و دانشگاه ملایر، دانشجویان ناحیه بسیج دانشجویی همدان و دانشگاه های شهرستان و عموم مردم ملایر سه شنبه 5 آبان در مسجد و گلزار شهدای دانشگاه ملایر برگزار گردید.
در ابتدا دکتر حیاتی ضمن خوشامد گویی به شرکتکنندگان گفت: در پنجم آبان ماه سال 87 شهدای گمنام به دانشگاه ملایر آمدند و باعث افتخار دانشگاه است که همزمان با هفتمین سالگرد رجعت شهدای گمنام دانشگاه ملایر، این مجموعه میزبان شهدای گمنام شهرستان است.
رئیس دانشگاه ملایر حضور شهدای گمنام در دانشگاه را بر فضای معنوی دانشجویان اثر گذار دانست و افزود: حضور این شهدای گرانقدر در دانشگاه ملایر، منشأ خیر و برکت بوده است.
در ادامه امیر دربندی با اشاره به مهمترین پیام های قیام عاشورا گفت: فلسفه اصلی قیام امام حسین (ع) مبارزه با ظلم و احیاء مکتب اسلام بوده است و بقیه دلایل در زیرمجموعه این دو قرار میگیرند. ایشان با خون خود پیام های مهمی برای آیندگان به یادگار گذاشت.
وی افزود: رزمندگان دوران دفاع مقدس خود را برای سر نیزه ها و گلوله های دشمن آماده کرده بودند و امثال شهید فهمیده نشان دادند که تربیت شده مکتب شهدا هستند. اقتدار رزمندگان دفاع مقدس و شهدای ما به برکت پیروی از مکتب عاشورا و مکتب حضرت زینب (س) بوده و راه کربلا با گذشت یک هزار و چهارصد سال از آن هنوز ادامه دارد.
دربندی با اشاره به شباهتهای شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای کربلا بیان کرد: پیروی از ولایت و عاشق شهادت بودن یکی از وجوه مشتراک شهدای دفاع مقدس و دوران جنگ تحمیلی است و در هیچ جای دنیا پس از گذشت 35 سال از یک جنگ، مردم عاشقانه به استقبال شهدای گمنام و تفحص شده نمی روند و این امر دلیلی جز پیروی از قیام عاشورا ندارد.
این مراسم با مداحی مداحان اهل بیت ادامه یافت و پس از ضیافت شام به پایان رسید.