کد خبر:۴۵۸۷۸۴

دومین جلسه مدیران امور اداری دانشگاههای منطقه ۴ در دانشگاه ملایر برگزار شد

دومین جلسه مدیران امور اداری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۴ با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه ها موسسات آموزش عالی در دانشگاه ملایر برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین جلسه مدیران امور اداری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه ۴ با حضور دکتر ایلدرمی معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه ملایر، دکتر محمد باقر شیخی مدیر کل امور اداری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر ابراهیم سرمشقی رئیس اداره رفاه و بهداشت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سید جواد موسوی رئیس اداره انتصابات، ترفیعات و انتقالات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نبی اله سپهری دبیر شورای امور اداری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی منطقه 4، حامد چگینی مدیر امور اداری دانشگاه ملایر و مدیران امور اداری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی منطقه 4 در دانشگاه ملایر برگزار گردید.

 

در ابتدا دکتر ایلدرمی ضمن خوشامد گویی به دکتر شیخی و حاضرین، در بیان گزارشی درباره دانشگاه ملایر گفت: دانشگاه ملایر در سال ۸۴ از دانشگاه بوعلی سینا مستقل شد و روند توسعه معناداری را در این سالها طی نمود و جزء معدود دانشگاه هایی است که خصوصا در منطقه غرب کشور، روند رشد را به خوبی طی کرده است. هم اکنون نیز با وجود هفت دانشکده مستقل در آن، کلیت و چارچوب مناسب یک دانشگاه را دارا می باشد.

 

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه ملایر به وضعیت رشته ها و دانشجویان، فضاهای آموزشی، مرکز نانو و مرکز پرتودهی گاما و الکترون دانشگاه ملایر اشاره نمود و در رابطه با پژوهشکده انگور و کشمش گفت: این پژوهشکده ضمن دارا بودن ۸ رشته دکتری پژوهش محور، ارتباط خوبی با اساتید و پژوهشگران بین المللی اروپا و امریکا دارد و نقش مهمی در دانش افزایی کشاورزان داشته است.

 

دکتر ایلدرمی فرآیند جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه ملایر را عادلانه توصیف نمود و گفت: روند جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه ملایر، بر اساس توانایی ها و قابلیت های افراد و پتانسیل های مورد نیاز این مرکز می باشد و نسبت کارمند به هیأت علمی1.1 و بسیار نزدیک به نسبت نرمال است.

 

در ادامه آقای سپهری ضمن تشکر از ریاست دانشگاه ملایر و دکتر ایلدرمی به پاس میزبانی این نشست، گزارش مختصری از وضعیت امور اداری منطقه ۴ ارائه نمود.

 

وی همچنین با اشاره به مصوبات جلسه اخیر معاونین اداری و مالی دانشگاهها، تعیین هفت کارگروه پایان خدمت بازنشستگی، کارگزینی هیئت علمی، کارگزینی غیر هیئت علمی، بهداشت و سلامت، رفاه، سامانه نرم افزاری حوزه اداری و پشتیبانی و تدارکات را از جمله مصوبات جلسه پیشین دانست.

 

در ادامه دکتر محمد باقر شیخی با تشکر از میزبانی این جلسه توسط دانشگاه ملایر گفت: نظام ما بر پایه نهضت علمی استوار بوده و همواره رو به جلو و توسعه حرکت کرده است و مردم ما نیز علاقه خود را به آن ثابت کرده اند. دانشگاه ملایر نیز در عین جوان بودن، کارنامه درخشانی دارد و این نمایانگر همت والای مردم این خطه بوده و برگ زرین دیگری به شناسنامه علمی ایران می افزاید.

 

دکتر شیخی با تاکید بر نقش امور اداری و منابع انسانی در جامعه گفت: حضور ما در این جمع صرفا برای بررسی مسائل اداری نیست و موضوع دانش و نهضت علمی و جهاد علمی در تاریخ ایران جایگاه خاص خود را دارد. ما به عنوان متصدیان امور اداری و منابع انسانی رسالت بزرگی بر دوش داریم و باید به ارتقای جایگاه خود به عنوان عضوی از جامعه بین المللی بیندیشیم.

 

وی افزود: شاید وظیفه بخش امور اداری و منابع انسانی در ظاهر به استخدام و مسائل پرسنلی و مسائلی از این قبیل خلاصه شود، اما دیدگاه ما باید گسترده تر از این باشد. همه ابزارها، تکنولوژی ها و فناوری ها بخاطر کرامت انسانی است؛ نقش نیروی انسانی در نظام خلقت، در تاریخ و دنیا به اثبات رسیده و در فرهنگ دینی و قرآنی ما نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

 

وی افزود: تنها نیروی انسانی است که قدرت خلاقیت، فکر کردن و تصمیم گیری دارد و می تواند ضمن استفاده بهینه از امکانات، در شرایط سخت بحران را مدیریت کند و تکنولوژی هرگز این قدرت را ندارد. دغدغه اصلی مدیران امور اداری باید منابع انسانی باشد تا با همفکری با یکدیگر به جایی برسیم که در کنار نگهبانی و نگهداری از سایر منابع ارزشمند کشور، نظام بهره وری را برنامه ریزی کنیم و در حین ارتقای نظام بهره وری، سرمایه نیروی انسانی را مد نظر قرار بدهیم و از این ثروت منحصر بفرد به بهترین شکل استفاده کنیم.

 

مدیر کل امور اداری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان سخنان خود بر وحدت رویه در دانشگاه ها تاکید نمود و مشارکت فعال دانشگاهها را در همه زمینه ها خواستار شد.

 

در ادامه دکتر سرمشقی پیرامون برنامه های اداره رفاه و بهداشت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توضیحات لازم را بیان نمود و با تاکید بر لزوم اجرای طرح پایش سلامت در دانشگاه ها گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فرمت استانداردی برای اجرای طرح پایش سلامت در دانشگاه ها آماده کرده است که پس از فراهم شدن نرم افزار آن و مقدمات لازم، در اختیار دانشگاه ها قرار خواهد گرفت.

 

در ادامه مدیران امور اداری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حاضر در نشست، در زمینه های مختلف از جمله ادامه تحصیل و تبدیل وضعیت نیرو های قراردادی، مسائل و مشکلات آیین نامه های استخدامی اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی و بازنشستگی کارمندان مواردی را مطرح کردند و آقایان موسوی و سرمشقی در موارد لازم به سوالات ایشان پاسخ دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار