آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۲۱۲
مناظره «آمریکا، دشمنی و نفوذ»

رسایی: آمریکایی‌ها هرگز در رابطه‌شان با کشورهای دیگر دنبال پیشرفت آن کشورها نیستند

نماینده مردم تهران: اگر بخواهیم ۳۷ سال پیش از انقلاب را مرور کنیم و اقداماتی که همواره علیه ملت ایران رخ داده به این نتیجه خواهیم رسید که آمریکایی ها هیچ گاه در رابطه شان با کشورهای دیگر به فکر و دنبال پیشرفت نبودند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس صبح امروز در مناظره ای که پیرامون آمریکا، دشمنی و نفوذ در محل باشگاه خبرنگاران برگزار شد اظهار داشت: برای پاسخ به این سوال که رابطه با آمریکا آری یا خیر؟ باید یک نگاه به گذشته داشت.

 

وی ادامه داد: اگر بخواهیم 37 سال پیش از انقلاب را مرور کنیم و اقداماتی که همواره علیه ملت ایران رخ داده به این نتیجه خواهیم رسید که آمریکایی ها هیچ گاه در رابطه شان با کشورهای دیگر به فکر و دنبال پیشرفت نبودند.

 

رسایی با بیان این که آمریکایی ها همواره به دنبال استعمار و استثمار کشورهای دیگر هستند تصریح کرد: در حالی که در نظام آل سعود دمکراسی وجود ندارد و حتی هنوز افراد در آن حق رای ندارند آمریکا در برخورد با این نظام هیچ گونه اقدامی انجام نمی دهد اما از آنجایی که در سوریه منافع آمریکا تامین نمی شود همواره این کشور به دنبال براندازی نظام سوریه است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس خطاب به زیباکلام گفت: آیا ما با آمریکا رابطه داشته ایم یا نه؟ چه کسی رابطه با آمریکا را قطع کرد؟

 

زیباکلام پاسخ داد: رابطه را آمریکا قطع کرد و این مسئله امر طبیعی بود چرا که برخلاف موازین بین المللی سفارت آمریکا را اشغال کردیم دیپلمات های این کشور را به گروگان گرفتید و اعلام کردید که جاسوسند.

 

رسایی ادامه داد:  در زمان تسخیر لانه جاسوسی، یک عده از دیوار سفارت بالا رفتند در حالیکه بدنهایشان از دیوار بالا رفت ولی قلبهایشان پشت دیوار ماند که در حقیقت آمریکایی‌ها و غربی‌ها از دیوار بالا رفتند و بعدها اظهار ندامت و پشیمانی کردند؛ دانشجویانی که در جریان فتح لانه جاسوسی نقش داشتند پشیمان شدند.

 

وی تاکید کرد: اتفاقا برخلاف ادعای کذب آقای زیباکلام که گفت‌ آمریکاستیزی جزء اهداف انقلاب ما نبود، آمریکاستیزی برگ برنده و نقطه اصلی انقلاب بود چرا که هدف اصلی خود را شاه نمی‌دانست، چون شاه یک دست‌نشانده بود  در حقیقت باید گفت رژیم پهلوی یک معلول و نه علت بود.



نماینده مردم تهران در خانه ملت در خطاب به زیباکلام تاکید کرد: شما می‌گویید ما برای لغو سانسور، آزادی زندانیان سیاسی و .... انقلاب کردیم؛ این سانسور را چه کسی ایجاد کرده است؟ شما خودتان با سوابقی که در زندان داشتید ( زندانی سیاسی بودید)، ظاهرا از آن اقدامات پشیمان هستید؛ چه کسی از سانسور و بگیر و ببندها حمایت می‌کرد؟ شمایی که زندان رفته ‌بودید واقعا فکر می‌کردید آمریکا هیچ نقشی ندارد و هیچ شعار ضد آمریکایی نداشتید که البته اگر نبود، اشتباه می‌کردید!!


رسایی بیان کرد: مردم ایران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی براساس آموزه‌های دینی و برداشت عاشوراییشان نقطه اصلی را رهبری می‌دانستند. حضرت امام (ره) فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است، این جمله جدید و متعلق به دوران پس از انقلاب نیست، شعار اصلی مردم در راهپیمایی‌ها نه شرقی و نه غربی بود تا آنها نتوانند برای ما تصمیم‌گیر باشند.


نماینده مردم تهران اظهار داشت: مواضع امام راحل علیه آمریکا بسیار بود و بدیهی است، اینکه می گویید آمریکاستیزترین چهره‌ها، دموکراسی‌گریزترین آدمها هستند از طنزهای تلخ روزگار است؛ در سال 88 ، آمریکاستیزترین چهره‌ها از رای مردم پاسداری کردند، مجری انتخابات، شورای نگهبان و صندوق‌های اخذ رای همان ساز و کار قبلی را داشتند، فقط مردم در سال 88 به آن چیزی که برخی خواستند رای ندادند؛ امروز وعده‌های روحانی از جمله مسکن مهر، پرداخت یارانه و... به هیچ‌جایی نرسید و اگر مردم می‌دانستند دولت برای پرداخت یارانه عزا می‌گیرد و وزیر راهش می‌گوید مسکن مهر را باید منفجر کنیم، در رای دادن تجدید نظر می کردند.

 

وی تصریح کرد: آمریکاستیزترین چهره‌ها در حقیقت دموکراتیک‌ترین چهره‌ها هستند،آنهایی که برای بازگشت آمریکایی‌ها و بزک کردن آنها در رسانه‌ها و یا در دانشگاه تلاش می کنند، افرادی بوده که اعتقادی به دموکراسی نداشته و سابقه و عملکرد آنها این امر را ثابت می‌کند.

 

رسایی بابیان اینکه آمریکا ستیزی اصلی‌ترین موضوع است، ادامه داد: ما در اقتصاد خواهان رشد هستیم اما نباید اجازه سیطره آمریکا را در کشور بدهیم؛ حکومت عراق، حکومتی بود که سالهای سال به عنوان یک حکومت دست نشانده آمریکایی در منطقه حضور داشت و به وعده‌های آمریکا اعتماد و حرکت کرد اما نتیجه  چه شد؟

 

وی یادآور شد: فیلم انتخاباتی هاشمی رفسنجانی را در سال 84 بار دیگر مشاهده کنید، در این فیلم همه مغازه‌ها بسته هستند؛ پاییز شده و برگ‌های درختان روی زمین ریخته اند که یک باره با آمدن و کاندید شدن هاشمی همه چیز رونق می گیرد در این فیلم انتخاباتی؛ هاشمی درصدد است در این فیلم بیان کند که نتیجه 8 سال دولت اصلاحات کرکره پایین مغازه‌هاست؛ در حقیقت این تصویری است که وی در سال 84 از هم‌پیمانان امروزش در دوره اصلاحات نشان داد.

نماینده مردم تهران در خانه ملت تاکید کرد: مجموعاً 18 سال دولت دست شما بوده البته دو سال نیز دولت دست موسوی بود که باز هم می‌گوییم آن برای دوران جنگ بوده است، اگرچه تمامی این آقایان با هم جمع شده و پیش امام راحل رفتند و اعلام کردند که دیگر نمی‌توانیم و نمی‌شود و باید قطعنامه را بپذیریم.

 

وی افزود: مقام معظم رهبری در یکی از خطبه‌های خود فرمودند آن زمانی که به برخی آقایان می‌گفتیم درِ چاه‌های نفت را ببندید و اقتصاد را براساس نفت نبندید، برخی از همین تکنوکرات‌ها لبخند می‌زدند و می‌گفتند مگر می‌شود؟ اقتصاد کشور هم دست همان‌هایی بوده که شما ( زیباکلام) امروز برایشان سینه می‌زنید و  از آنها دفاع می‌کنید.



رسایی در واکنش به سخنان زیباکلام پیرامون مقاله اش در سال ۵۸ تاکید کرد: کسی که در سال 58 مقاله‌ای با نام بعد از شاه نوبت آمریکاست را می‌نویسد، اینک مخالف حرف‌های خود است؛ از کجا معلوم دو سال دیگر زیباکلام از حرفهای خود پشیمان نشود،  زیباکلام آنقدر از برجام دفاع کرد که خود  روحانی که بانی اصلی برجام بود، از آن دفاع نکرد.

 

رسایی بیان کرد: پس از انقلاب عده‌ای معتقد بودند که این انقلاب از طرف شوروی حمایت می‌شود که  انجمن حجتیه از همین افراد بودند. به نظر من آقای زیبا کلام هیچ سنخیتی با انقلاب ما ندارد، این آقا آمریکا و اسرائیل را قبول دارد و چکمه رضا شاه را می‌بوسد به نظر من وی مصداق بارز یک خودباخته است؛ آمریکا می‌گوید ما به طور رسمی می‌خواهیم نظام جمهوری اسلامی سقوط کرده و ما بر آن سیطره پیدا کنیم بنابراین می‌توان گفت آمریکایی‌ها هم از شباهت خود با سخنان آقای زیبا کلام نارضایتی دارند.

 

وی با بیان اینکه زیبا کلام در این گونه موارد سخنگوی کسانی است که دموکراسی ملت خود را نمی‌بینند؛ یادآور شد: اگر شما می‌گویید ما در مواضع خود علیه آمریکا در اقداماتی نظیر بمب‌گذاری و ... دست داشتیم و آمریکا هم حق دارد از مواضع خود در قبال ملت ما دفاع کند، باید پرسید که چه شد که ما این مواضع را اعمال کردیم؟ چه اتفاقی افتاد که شما مقاله معروف خود در سال 58 را نوشتید؟

 

وی اظهار داشت: باید گفت آمریکا همان آمریکاست و هیئت حاکمه آن نیز همان ویژگی‌های سابق خود را دارند اما شما نمی‌خواهید این مواضع آشکار آمریکا را ببینید؛ آقای زیبا کلام شما خودتان معتقدید که در دوران انقلاب متأثر از جریان مارکسیست‌ها بوده‌اید حال این سوال را دارم که در حال حاضر از چه جریانی متأثر هستید؟ نظام اسلامی برای دفاع از حقوق خود در تصمیم‌گیری‌های کشور افرادی همانند روحانی و رئیس دولت اصلاحات را نیز به عنوان ریاست جمهوری برگزید.

 

نماینده مردم تهران در خانه ملت بیان کرد: شما می‌گویید ما بعد از توافق هسته‌ای دوباره وارد مذاکرات سوریه شدیم، در مسئله سوریه مذاکره ما تنها با آمریکا نبوده و نیست و در مسئله مذاکرات هسته‌ای نیز مقام معظم رهبری فرمودند که برای گرفتن بهانه از آمریکایی‌ها می‌توانیم در این خصوص مذاکره کنیم درمورد توافق نیز باید بگوییم توافق هسته‌ای در ابتدای راه است و هنوز هیچ تحریمی برداشته نشده و آمریکا نیز به هیچ یک از وعده‌های خود عمل نکرده است.

 

رسایی تاکید کرد: باید پرسید فرانسه که مهد قانون اساسی و حقوق است چند سال یکبار قانون اساسی را به رأی گیری می‌گذارد؟ مگر همه کشورها قانون اساسی خود را به رأی می‌گذارند که ما باید این کار را انجام دهیم؟ قانون اساسی قانونی حقوقی است که سازوکاری بر مبنای دموکراسی مردمی دارد؛ در نظام جمهوری اسلامی که تقریبا هر سال یک مرتبه انتخابات برگزار می‌شود به معنای تأیید قانون اساسی است برخلاف کشورهای غربی از قبیل فرانسه و آمریکا که همواره سطح درصد مشارکت مردمی را به دلیل حضور پایین شرکت کنندگان در انتخابات پایین درنظر می‌گیرند در حالی که ما در انتخابات ریاست جمهوری سالهای گذشته و دوره اخیر بیشترین مشارکت را داشته‌ایم.

 

وی ادامه داد: اگر آزادی در دوران طاغوت برقرار بود پس شما به چه دلیل زندان رفتید و اگر معتقدید که هر چند سال یکبار و در حال حاضر در خصوص دشمنی آمریکا نظرسنجی برگزار کنیم همین انتخابات ریاست جمهوری که برخواسته از قانون اساسی می‌باشد خود بزرگترین نظرسنجی است؛ ای کاش امروز که آغاز نمایشگاه مطبوعات است نگاهی به رسانه‌هایی که به دلیل رفتارهای تبعیض آمیز دولت مورد حمایت قرار نگرفته‌اند و در مقابل رسانه‌های طرفدار دولت که از حمایت همه جانبه آن برخوردارند می‌انداختید.

 

رسایی بیان کرد: هفته‌نامه ما سه مرتبه در این دولت بسته شده و در هر مرتبه نیز ما با رأی دادگاه تبرئه شده‌ایم و دلیل این اقدامات دولت آن بود که مدعی بودند این هفته نامه علیه برجام و مذاکرات صحبت می‌کند؛ آقای زیباکلام اگر مردم ایران آمریکاستیزی نکرده بودند، شما الان داشتید کفش‌های آمریکایی‌ها را واکس می‌زدید، ولی الان در زیر پرچم روحانی، موسوی و رئیس دولت اصلاحات هستید که البته اینها شرف دارند به محمدرضا پهلوی خائن.



رسایی تصریح کرد: در سال 80 گفته می‌شد مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران اعتقاد دارند پس باید افرادی را حاکم کنیم که با ولایت فقیه مشکل داشته باشند ولی در ایران چهره موجهی باشند، اینجا معلوم می شود که مشکل آمریکایی‌ها با جمهوری اسلامی نیست چرا که پاکستان هم دارای حکومت جمهوری اسلامی است لذا مشکل آمریکایی‌ها با ولایت فقیه و حاکم بودن تقوا و عدالت در حکومت است و برهمین اساس مجموعه ولایت فقیه را زیر سوال می‌برند، موسوی می‌گفت ولایت فقیه جلوی دیکتاتوری را می‌گیرد و این حرف راست بود چرا که ولایت فقیه در سال 88 به دیکتاتوری تو دهانی زد.



نماینده مردم تهران در ادامه بیان کرد: اینکه زیبا کلام می‌گوید ایران وآمریکا بر سر مسئله نبود داعش اتفاق نظر دارند عجیب به نظر می‌رسد چرا که به اذعان هیلاری کلینتون داعش زاییده خود کشور آمریکاست و آمریکا تنها افرادی که می خواستند از داعش جدا شوند را بمباران کرد و اتفاق نظر ایران با آمریکا امر درستی نیست.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۸
زنده باد رسایی
10
2
پربازدیدترین آخرین اخبار