خسارت سنگین تروریست‌ها در حملات سنگین ارتش عراق
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۳۶۶

خسارت سنگین تروریست‌ها در حملات سنگین ارتش عراق

ارتش عراق در ادامه عملیات ضد تروریستی خود، به پیشروی‌هایی در غرب استان الانبار دست یافته و خسارت‌های سنگینی به تروریست‌ها وارد کرده است.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به گزارش سایت خبری رووداو، در این حملات تعدادی از تونل‌های گروه تروریستی داعش در منطقه بوحیات تخریب شد و 5 داعشی کشته شدند.

 

همچنین جنگنده‌های عراقی یک کاروان تروریست‌ها را هنگام خروج از شهر موصل هدف قرار دادند. در این حمله 18 خودروی وابسته به داعش منهدم شد و دهها تن از تروریست‌ها به هلاکت رسیدند.

 

این گزارش می‌افزاید 26 تن از کشته شده‌ها از اتباع جمهوری چچن هستند.

 

در همین راستا سایت سومرنیوز اعلام کرد 4 خودروی وابسته به عناصر تکفیری در غرب شهر بیجی منهدم شد و تمامی سرنشینان آنها نیز به هلاکت رسیدند.

 

سایت البغدادیه نیوز نیز گزارش داد 4 تن از عناصر تکفیری در حمله نیروهای ارتش عراق به مخفیگاه آنان در شهر فلوجه کشته شدند.

 

هواپیماهای ائتلاف بین الملی موسوم به ضد داعش نیز دو خودروی حامل نیرو و سلاح وابسته به داعش را در منطقه الجراشی در شمال رمادی هدف قرار دادند.

 

سایت السومریه نیوز نیز گزارش داد 24 تله انفجاری در منطقه البومرعی خنثی شده و 4 تروریست‌ نیز کشته شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار