به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، صغری نسیمی مسئول آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قائم (عج) زنجان در نشست خبری که به مناسبت پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار شد ، گفت : از مزایای آموزشکده های فنی و حرفه ای در کشور بحث تفکیک جنسیتی است و این در حالی است که در بیش تر دانشگاه ها کلاس ها به صورت مشترک برگزار می شود .
نسیمی ، با بیان اینکه پذیرش ها در دانشکده های فنی و حرفه ای به صورت مجزا و در قالب پسران و دختران صورت می گیرد ، تصریح کرد : در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قائم (عج) زنجان دانشجویان در هشت رشته گرایش طراحی دوخت ، طراحی پوشاک و لباس ، مربی کودک ،گرافیک ، حسابداری در دو گرایش مالی و بازرگانی ، نرم افزار کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات در حال تحصیل هستند .
وی با اشاره به این مطلب که رشته های تحصیلی دانشکده فنی و حرفه ای دختران رشته های حرفه ای و خدماتی هستند ، افزود : این در حالی است که در آموزشکده های پسران رشته ها بیش تر فنی هستند و تلاش می کنیم تا به سمت رشته های صنعتی و فنی در استان پیش برویم .
این مسئول تعداد دانشجویان مرکز فنی و حرفه ای دختران قائم (عج) زنجان را ۸۲۶ نفر اعلام کرد و افزود : از این تعداد ۴۸۰نفر دانشجویان روزانه و ۳۴۶ نفر نیز دانشجویان شبانه هستند و پذیرش ها به صورت دانشجویان بومی و غیر بومی می باشد که یک سوم دانشجویان غیر بومی هستند و از استان های همجوار به این دانشکده می آیند .
نسیمی، در خصوص رشته کدهائی که قرار است توسعه یابند، گفت : در دو بخش کاردانی و کارشناسی قصدتوسعه را داریم و همچنین باید وزارت علوم مجوزهای لازم را صادر کند و البته قوانین و سخت گیری هائی در این زمینه وجود دارد و امیدواریم بتوانیم مجوزهای لازم را کسب کنیم .
وی از تقاضا برای ایجاد کد رشته معماری با گرایش مرمت اشیا تاریخی در مقطع کاردانی این مرکز خبر داد و ادامه داد: دنبال رشته کد صنایع غذائی نیز هستیم ولی از مشکلات ما عدم وجود نیروی انسانی و نداشتن هیئت علمی است و ما در حال حاضر هیئت علمی را که از شروط وزارت علوم برای این مسئله هست را نداریم.
این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر یک خوابگاه دولتی برای دختران این آموزشکده وجود دارد ، گفت : در این خوابگاه ۲۴۰نفر دانشجو ساکن هستند و و بقیه دانشجوهای غیر بومی که حدود ۷۰ نفر می باشند در خوابگاه های استیجاری و خودگردان هستند .
نسیمی از تعهد این آموزشکده برای در اختیار قرار دادن خوابگاه فقط برای سه ترم خبر داد و تصریح کرد : بر اساس بازدید صورت گرفته، کیفیت خوابگاه ها خوب و رضایت مندی در این زمینه وجود دارد و سیاست ما این است که دانشجوی ترم یک که بیش تر نیاز به خوابگاه دارد و با محیط هم آشنا نیست در اولویت دریافت خوابگاه قرار بگیرد .
این مسئول با اشاره به کارآفرین بودن رشته های موجود در دانشکده های فنی و حرفه ای ، گفت : ما همیشه به دانشجویان توصیه می کنیم که بعد از فارغ التحصیلی نباید منتظر کارهای دولتی باشند و بلکه باید کار آفرین باشند و خودشان شغل ایجاد و دیگران را هم جذب کنند و خوشبختانه بیش از ۷۰ درصد از فارغ التحصیلان ما مشاغل مختلفی را ایجاد و مشغول کار می شوند .
وی تفاوت این آموزشکده را با مراکز فنی حرفه ای را مدرک دانشگاهی دادن در این مراکز دانست و تصریح کرد : مدارکی که موسسات فنی و حرفه ای میدهند برای یک دوره و یک مهارت است و اما در این آموزشکده ها دانشجویان مجموعه ای از مهارت ها را به دست می آورند.
پس چرا دانشگاهای سراسری این جور نیست؟
دانشگاه های فنی مفت نمی ارزه
باید در یک کلاس باشن اما پسر ها ردیف های جلو بشینن و دختر ها عقب. خدا نابودتون کنه. امام خمینی ( ره ) هم با این تفکیک جنسیتی مخالف بود و میگفت چنین چیزی تو تاریخ اسلام سابقه نداشته. چرا سلیقه های احمقانه تون رو وارد اسلام میکنید و بدعت میارید. ایا این حدیث رو از پیامبر اکرم ( ص ) نشنیدید که فرمود:
بدعت اوران سگ های قیامت هستن.
اولن دانشجو ها در سن ازدواج هستن و مختلط نبودن به شناختشون کمک میکنه و احتمال ازدواجشون بالاتر میره. دومن. بر فرض دانشگاه رو مختلط کنید. اجتماع رو چیکار میکنید که زن و مرد با هم هستن. این محدودیت های متعصبانه و ابلهانه بدعت در دین هستن و اتفاقا باعث کمتر شدن روابط نامشروع دختر و پسر و ازدواج میشن