آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۰۳۷۵
عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: 

موسسات آمریکایی به طرق مختلف به دنبال نفوذ در کشور‌ها هستند

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: در آمریکا موسسه‌های زیادی برای آمریکاییزی کردن کشورهای غیر هم جهت وجود دارد؛ مثل بنیاد جین شارپ که اندکی پس از انقلاب شکل گرفت و این موسسات از طرق گوناگون بدنبال نفوذ در کشور‌ها هستند. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، مسعود فیاضی، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی که شب گذشته در مراسم بزرگداشت شهدای فاجعه منا و وداع با ماه محرم در حسینیه‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با اشاره به فاجعه منا گفت: جان باختگان این حادثه بهترین سعادت نصیبشان شده است؛ زیرا باتوجه به آیات و احادیث گوناگون نحوه ورود انسان به عالم برزخ بسیار مهم است. 


وی تصریح کرد: جهان جهان ارتباطات است و دهکده جهانی محقق شده و همه ما یک هویت بین المللی داریم و حرف و رفتار ما می‌تواند در جهان موثر باشد. 


فیاضی گفت: انقلاب در سال ۱۹۷۹میلادی پیروز شد ۳۹ سال پس از سال ۱۹۴۰ درست زمانی که جهان از جنگ جهانی دوم خلاص شد و وارد جنگ جهانی سوم شد. 


وی افزود: بین سال های ۱۹۴۰تا ۱۹۹۰ جنگ اطلاعاتی سردی صورت گرفت و انقلاب ما نه طرفدار قطب آمریکا و نه قطب شوروی بود و اساسش کاملا خدا محور بنیان گزاری شد. 


فیاضی با تاکید بر تجربه چندین ساله آمریکا در جنگ سرد گفت: در آمریکا موسسه‌های زیادی برای آمریکاییزی کردن کشورهای غیر هم جهت وجود دارد؛ مثل بنیاد جین شارپ که اندکی پس از انقلاب شکل گرفت و این موسسات از طرق گوناگون بدنبال نفوذ در کشور‌ها هستند. 


عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تصریح کرد: ایران کانون جنگ چهارم جهانی است و هدف تمامی اتفاقات منطقه کشور ماست و دشمنان برای رسیدن به اهدافشان باید از طریق مسلمانان وارد شوند و استراتژی آن‌ها همسو کردن عناصر میانه رو با خودشان است.

 

لازم به ذکر است، مراسم گرامیداشت شهدا فاجعه منا و وداع با ماه محرم به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار