کد خبر:۴۶۰۷۴۰

«خط»جدیدترین کتاب فاضل نظری

فاضل نظری از انتشار پنجمین اثر از مجموعه سروده‌های خود با عنوان «خط» خبر داد. به گفته او، این اثر دربردارنده سروده‌های عاشقانه آیینی‌ست.

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،فاضل نظری، شاعر، در گفت‌وگویی با اعلام آماده شدن کتاب جدیدش برای انتشار گفت: این اثر که شامل ۳۹ غزل است، که احتمالاً با نام «خط» منتشر شود. این اثر پس از «ضد»، دومین از سه‌گانه دوم خواهد بود.

 

وی با اشاره به محتوای سروده‌ها ادامه داد: حال و هوای کلی این کتاب بعضی شعرهای آیینی و عاشقانه‌هایی غمگین است که البته با یأس و ناامیدی کاملاً فاصله دارد و اگرچه غمگین، اما امیدوارانه است.

 

نظری یادآور شد: بعضی از شعرها مربوط به گذشته‌های دور است. این مجموعه هم به نسبت شبیه کتاب‌های گذشته است، اما تفاوت‌هایی عمدتاً در زبان غزل‌ها ممکن است داشته باشد.

 

به گفته این شاعر، هنوز تصمیمی برای انتشار اثر و یا ناشر آن گرفته نشده است.

 

فاضل نظری از شاعران پرمخاطب در سال‌های اخیر است که تاکنون چهار اثر از او منتشر شده؛ «اقلیت»، «گریه‌های امپراتور»، «آن‎ها» و «ضد».

 

سروده ذیل نمونه‌ای از اشعار اوست که در «ضد» منتشر شده است:

«آزادی»

در این دریا، چه می‌جویند ماهی‌های سرگردان
مرا آزاد می‌خواهی؟ به تنگ خویش برگردان

 

مرا از خود رها کردی و بال پر زدن دادی

اگر این است آزادی مرا بی‌بال و پر گردان

 

دعای زنده ماندن چیست وقتی عشق با ما نیست
خداوندا دعای دوستان را بی‌اثر گردان

 

من از دنیا به جادوی تو دل خوش کرده‌ام ای عشق
طلسمی را که بر من بسته بودی، بسته‌تر گردان

 

به جای اینکه هیزم بر اجاقی تازه بگذاری
همین خاکستر افسرده را زیر و زبر گردان

 

من از سرمایه عالم همین یک «قلب» را دارم
اگر چیزی دگر مانده ا‌ست، آن را هم هدر گردان

 

در این دوزخ به جز تردید راهی تا حقیقت نیست
مرا در آتش تردیدهایم شعله‌ور گردان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار