آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۰۳۳
کارشناس امور دفاعی در گفتگو با دویچه‌وله

فرانسه درخواست مداخله دفاعی سازمان ناتو را بررسی می‌کند

یک کارشناس امور دفاعی درباره حملات اخیر در فرانسه به شبکه خبری دویچه‌وله گفت که فرانسه درخواست مداخله دفاعی سازمان ناتو را بررسی می‌کند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، «برونو ترترایس» کارشناس امور دفاعی در مورد حملات اخیر در پاریس گفت که فرانسه درخواست مداخله دفاعی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را بررسی می‌کند. وی در گفت‌وگو با شبکه خبری «دویچه‌وله» گفت که حملاتی اینچنین می‌تواند در هر کدام از شهرهای غربی اتفاق بیافتد.

 

ترترایس معتقد است: «این اتفاق موضوع غافلگیر کننده‌ای نیست. همه سرویس‌های اطلاعاتی و پلیس می‌داند که بیشتر حملات از نوعی که دیروز رخ داد، نه تنها امکان‌پذیر هستند بلکه احتمال رخ دادن آنها می‌رود. این نوعی از حمله است که پلیس سالها تلاش می‌کرد از آن جلوگیری کند. اما وقوع آن به هیچ وجه غافلگیر‌کننده نیست. البته این حملات شوک بزرگی هستند به خصوص به دلیل اینکه همزمان رخ دادند و اینکه برای نخستین‌بار بود که رخ دادند.»

 

وی با تائید پذیرش مسئولیت این اقدام از جانب داعش افزود: «من چنین حرفی را کاملا معتبر می‌دانم. اول اینکه مقامات فرانسه داعش را سرزنش کرده بودند. آنها نباید چنین رویکردی را در پیش می‌گرفتند. روز گذشته نشانه‌هایی دیده شدند که حاکی از آن بود که این واقعه به تحولات سوریه ارتباط داشت. تنها سوال باقی مانده این است که آیا این واقعه بر عهده خارجی‌هاست یا فرانسوی‌ها عهده‌دار آن هستند و یا اینکه مسئولیت آن بر عهده 2 طرف است. این مسئله‌ایست که در روزهای آینده مشخص خواهد شد.»

 

شامگاه روز جمعه حمله گروهی از افراد مسلح به یک استادیوم،‌ یک رستوران و یک تالار موسیقی در شهر پاریس، به مرگ نزدیک به 130 تن منجر شد و بیش از 350 تن را نیز زخمی کرد.

 

گروه تروریستی داعش مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفته و اعلام کرده است که این «آغاز طوفان» است.

 

در پی این حملات زمزمه‌هایی از احتمال افزایش حضور نظامی غرب در منطقه مطرح شده است. درخواست فرانسه از ناتو یا اعزام نیروهای واکنش سریع به سوریه از جمله اقدامات احتمالی است که گفته می‌شود ممکن است در دستور کار پاریس قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار