منصور غلامی، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در همدان، در مورد بیانات اخیر مقام معظم رهبری بیان داشت: باید فعالیت های فرهنگی را با برنامه های حساب شده و در جهت تحول جامعه و اثرگذاری ماندگار در مجموعه جوان حاضر در دانشگاه پیش ببریم.
وی این جلسه را نشستی تخصصی و در سطح مدیران اجرایی دانست و سخنان مقام معظم رهبری را به دو بخش توسعه علمی و انتظارات از وضعیت موجود و بحث فرهنگی و کیفیت آموزش و ایجاد روحیه خودباوری و امید تقسیم کرد.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا آن بخش از سخنان رهبری درباره مرجعیت علمی و شخصیت های علمی ایرانی و اسلامی را مورد اشاره قرار داد و گفت: در بحث توسعه علمی ایشان نظرشان این بود که در کنار همه پیشرفت ها توجه شود که تنها معیارهای بین المللی ملاک توسعه و یا احیانا کم شدن قرار نگیرد و بیشتر به درون و جایگاه علمی واقعی به عنوان مرجع قرار گرفتن در علوم مختلف در منطقه و دنیا توجه شود. همچنین با اشاره به دانشمندان معروف ایرانی در دوران گذشته باید سمت و سوی توسعه علمی را به سمت احیا شدن چهره های علمی با اعتبار بین المللی ببریم.
غلامی تصریح کرد: ایجاد روحیه خودباوری در بین محققین جوان به نظرم یکی از پیام هایی بود که در بیانات ایشان می توان استنباط کرد و امیدوارم که در دانشگاه با برنامه ریزی و هدایت مجموعه دانشگاه این بحث را بیش از پیش دنبال کنیم.
وی در ارتباط با بیانات رهبری در حوزه فرهنگی ادامه داد: نظر ایشان این بود که فعالیت های دانشگاهی را با برنامه های حساب شده و در جهت تحول در جامعه و اثرگذاری ماندگار در مجموعه جوان حاضر در محیط های دانشگاه ببریم.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا خاطرنشان کرد: باید به دو بحث منابع مالی و امکانات در اختیار دانشگاه ها و فرصتی که در دانشگاه ها برای این گونه فعالیت ها وجود دارد توجه شود؛ بنابراین لازم است یک هماهنگی بین بخش آموزشی و بخش فوق برنامه ایجاد شود. ما در دانشگاه بوعلی سینا تشکل های فعالی داریم که در میان آنها دانشجویان مومن و فعال و با انگیزه ای هستند و این پیام ایشان ایجاب می کند که امیدواریم ظرفیت ها را بیش از پیش در نظربگیریم و ما نظرمان این است که تشکل ها همیشه فعال باشند.