آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۲۵۲

ورود ۸۰۰ کهنه سرباز کلمبیایی به جنگ یمن

بنابر گزارش‌ها ۸۰۰ کهنه سرباز کلمبیایی برای پیوستن به نیروهای ائتلاف سعودی تهاجم به یمن، وارد شهر عدن شده‌اند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، پایگاه خبری ردفان پرس یمن یکشنبه به نقل از پایگاه اخبار کلمبیا از انتشار گزارشی با عنوان «رؤیای عربی: مشارکت کلمبیایی‌ها در جنگ یمن» خبر داد.

 

بر اساس این گزارش، این سربازان تحت فرمان نیروهای اماراتی و در لباس نظامیان سعودی علیه مبارزان یمنی می‌جنگند.

 

در بخش دیگر این گزارش آمده است این نیروها برای مبارزه در مناطق شهری، بیایانی، رصد و یورش به پایگاه‌های نظامی و امنیتی و اقدامات اطلاعاتی برای بازپس گیری صنعا، پایتخت یمن از جنبش مردمی انصار الله، آموزش دیده‌اند.

 

در عین حال یکی از ژنرال‌های بازنشسته کلمبیا به نام ویتر چاردلو خبر داد نبرد یمن با آنچه ما در کلمبیا می‌شناسیم کاملاً متفاوت است.

 

وی از این موضوع نیز پرده برداشت که نیروهایی که در خط مقدم نبرد حضور داشته باشند افزون بر دستمزد کنونی خود، هفته‌ای 1000 دلار دریافت می‌کنند و تابعیت امارات می‌گیرند.

 

چاردلو همچنین با بیان اینکه «ما نبردهای چریکی و چگونگی مبارزه با شبه نظامیان را به نیروهای چینی و امریکایی آموزش می‌دهیم» گفت: «این اولین باری نیست که کلمبیا تجارب جنگی و مهارات‌های مبارزاتی خود را با هدف بالابردن حقوق نظامیان خود صادر می‌کند.»

 

این اخبار در حالی منتشر شده است که پیشتر رسانه‌ها از توافق میان امارات متحده عربی و شرکت بلاک واتر خبر داده بودند. بر اساس این توافق بلک واتر نیروهایی کلمبیایی را برای مشارکت در جنگ یمن استخدام می‌کند.

 

بلک واتر نام قدیمی شرکتی است که امروزه «آکادمی» نامیده می‌شود و شعار آن «نخبه پروری و حمايت اعتماد ساز» است، ماموران بلك واتر مزدوران جنگي هستند و پرچم آن ردپای سياه حيوانی وحشي در ميان نشانه قرمز هدف گيري تفنگ است.

 

ائتلاف سعودی از ششم فروردین بدون مجوز سازمان ملل و با هدف بازگرداندن عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن به قدرت، این کشور را هدف تهاجم و تجاوز نظامی قرار داده است. در این حملات تاکنون بیش از 7 هزار و 100 نفر کشته و هزاران نفر زخمی شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
شهروند
Germany
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷
پولهای باد آورده نفت وهابیون سعودی که از مدتها قبل صرف گروهای تروریستی همچون طالبان و داعیش برای کشتن شیعیان در منطقه گردید درحال زوال است چقدر پولهاییکه این طایفه نجس خرج کشتن انسانهای بیگناه نکردند؟ از سوریه بگیرین تا عراق و لیبی و سایر کشورها وهابیون در جنایت به مردم یمن و به خاک خون کشیدن انسانهای بیگناه در این نقطه زمین گیر خواهند شد و سقوط این نظام مفسد به اتمام خواهد رسید.
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار