کد خبر:۴۶۲۷۸۰
معاون وزیر بهداشت خبر داد:

افتتاح ۱۰۰۰ تخت ICU در آذر ماه سال ۹۵ /جریمه ۳۰ بیمارستان خصوصی به دلیل کاهش زایمان طبیعی

معاون وزیر بهداشت از افتتاح هزار تخت ICU در هفته چهارم آذر ماه سال آینده خبر داد و گفت: با حضور وزیر بهداشت در ۲۵ و یا ۲۷ آذر ماه سال آینده افتتاح هزار تخت آی سی یو را در کشور خواهیم داشت که توصیه می‌کنم معاونین درمان دانشگاه‌ها تلاش کنند دانشگاه خود را به این افتتاح برسانند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدرضا آقاجانی امروز در اجلاس سراسری معاونین درمان کشور که به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هتل خورشید تابان این شهر در حال برگزاری است با بیان این نکته طرح تحول سلامت توانست به خوبی کار خود را آغاز کرد و موجبات رضایت مردم و آشتی آنان با درمان و بیمارستان را به دنبال داشته باشد گفت: درست است که انجام طرحی به بزرگی طرح تحول سلامت توانسته مشکلات بسیاری را حل نماید؛ اما نگه داشتن این طرح در این جایگاه دارای اهمیت بسیار بیشتری است.

 

وی ادامه داد: طرح تحول سلامت حیات خود را پس از استقرار اولیه در مسیر پایش، نیازمند وقت و عدم عبور از خطوط قرمز می‌بیند، به این جهت در برنامه کاهش فرانشیز ما متعهد شده‌ایم بیمار را جهت تهییه ملزومات پزشکی اعم از دارو و غیره به بیرون از بیمارستان‌ها نفرستیم.

 

معاون وزیر بهداشت با اشاره به این نکته که متاسفانه گزارشاتی مبنی بر تاخیر پرداختی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها و در نتیجه فرستادن بیمار به بیرون بیمارستان رسیده است، بیان داشت: اگر نظارت‌ها آن گونه که باید به درستی انجام نگیرد ما عقب گرد در طرح تحول سلامت را خواهیم داشت.

 

آقاجانی با بیان این نکته که به هیچ عنوان بیمار نباید برای تهییه ملزومات خود به خارج از بیمارستان راه پیدا کند، تاکید کرد: اگر نتوانیم مشکلات بیماران را در داخل بیمارستان حل کنیم در اجرای طرح تحول سلامت به مشکل خواهیم خورد و این به معنای عقب گرد در این طرح خواهد بود.

 

دانشگاه‌ها اطلاعات اجرای طرح‌های پنج گانه را در اختیار وزارت قرار دهند

 

وی  موضوع دوم در طرح تحول سلامت را اجرای طرح‌های پنج‌گانه در دانشگاه‌ها دانست و تصریح کرد: اجرای طرح پروژه‌های پنج گانه از اسفند ماه سال گذشته در تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کار خود را آغاز کرده است که بر این اساس دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشو مکلف شده‌اند که بخش‌های سرطان، زایمان و کلینیک‌های ویژه خود را احداث نمایند.

 

وی ادامه داد: از ابتدای سال بنا بوده که کار احداث این کلینیک‌ها در دانشگاه‌ها آغاز شود، جهت پیشرفت کار وزیر بهداشت نیز مهلتی تا ۱۵ مهرماه به دانشگاه‌ها داده که این مهلت نیز به پایان رسیده است و باید طی این شش ماه دانشگاه‌ها در روال پیشبرد این پروژه به موفقیت‌هایی دست پیدا می‌کردند.

 

آقاجانی با ابراز امیدواری از همکاری تمامی دانشگاه‌ها در اجرای طرح‌ پنج گانه، گفت: بنا بوده است دانشگاه‌ها اطلاعات اجرای پروژه را به وزارت خانه ارسال کنند، که برخی این اطلاعات را فرستاده و برخی هنوز اطلاعاتی برای ما ارسال نکرده‌اند.

 

معاون وزیر بهداشت خطاب به دانشگاه‌هایی که اطاعات خود را به وزارت ارسال نکرده‌اند متذکر شد: ناگذیریم اعتبارات ارائه شده جهت اجرای طرح پنج گانه را از دانشگاه هایی که اطلاعاتی برای ما ارسال نکرده‌اند در دوره بعدی کسر نماییم.

 

وی گفت: از نظر ما هر پروژه‌ای که اطلاعات آن در اختیار ما قرار گرفته باشد دارای اعتبار است و اگر دانشگاهی در حال انجام کار و احداث بخشی است که اطلاعات آن را به وزارت نداده از نظر ما کاری انجام نداده است.

 

آقاجانی به مبحث قیمت پروژه‌ها نیز اشاره داشت و تصریح کرد: قیمت قرارداد به ازای هر متر مربع برای هر پروژه نباید حدود دو یا دو نیم میلیون تومان باشد.

 

معاون وزیر بهداشت ادامه داد:باید تفاوت قیمت میان مناطق کمتر برخوردار از مناطق برخوردار حداکثر  ۱۹ درصد باشد و بر این اساس تفاوت یک میلیون و دویست هزار تومانی به ازای هر متر مربع جهت انجام پروژها از طرف ما پذیرفتنی نیست.

 

وی با تذکر نسبت به قیمت‌های اعلام شده به ازای هر متر مربع در اجرای پروژه‌ها متذکر شد: ما قیمت‌هایی چون دو نیم میلیون توامان به زای هر مترمربع را قبول نداشته و این تذکر را می‌دهیم که اگر بنا باشد به این روال پروژه سازی شود در آینده نزدیک کلینیک‌های شما تبدیل به موزه‌هایی برای دولت‌های آینده خواهد شد.

 

آقاجانی از احداث بیش از چهار هزار و ۲۰۰ مترمربع کلینیک ویژه در کشور خبر داد و بیان داشت: اگردانشگاهی بنا باشد با هزینه دو میلیون تومان کلیلنک‌های خود را احداث کند، بداند قطع به یقین برای انجام پروژه خود با کسری یک میلیون و ۲۰۰ هزار توان در هر متر مربع روبه رو خواهد شد.

 

معاون وزیر بهداشت مسئولینت فنی کلینیک‌های احداثی در دانشگاه‌ها را بر عهده مدیران فنی این دانشگاه‌ها دانست و تصریح کرد: مسئولیت طراحی کلینیک و اجرا با دفاتر فنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است؛ اما بهره برداری آن با معاونین درمان در دانشگاه‌ها می‌باشد.

 

وی ادامه داد: اگر بنا باشد این طرح‌ها به خوبی کار خود را پیش ببرد سود آن از آن مردم و پزشکان خواهد بود؛ اما اگر بنا باشد نقشه دارای ایراداتی باشد گرفتاری آن بر عهده معاونین درمان است.

 

آقاجانی ایجاد تغییر در فضای انتظار کلینیک‌ها را دارای اهمیتی دو چندان دانست و افزود: متاسفانه در برخی کلینیک‌ها که ادغامی از سه کلیلنیک ویزه می‌باشد ما تنها 12 صندلی در اتاق انتظار داریم که این تعداد صندلی برای متوسط ۷۰ بیمار این گونه کلینیک‌ها بسیار کم است.

 

معاون وزیر بهداشت تبدیل شدن کلینیک‌ها به کلونی‌های بخش‌های متفاوت را کاری پسنیدیده دانست و بیان داشت: نباید فضای کلینیک‌ها مانند قدیم باشد به نحوی که مانند دانشگاه جیرفت دو کلینیک زایمان بدون یک اتاق جراحی ساخته شود، باید تلاش کرد تا فضای کلونی در این کلینیک‌ها ایجاد شود تا خدمات رسانی نیز بهتر انجام شود.

 

هزار تخت آی سی یو در آذر ماه سال 95 افتتاح خواهد شد

 

آقاجانی از افتتاح هزار تخت آی سی یو در هفته چهارم آذر ماه سال آینده خبر داد و گفت: با حضور وزیر بهداشت در 25 و یا 27 آذر ماه سال آینده افتتاح هزار تخت آی سی یو را در کشور خواهیم داشت که توصیه می‌کنم معاونین درمان دانشگاه‌ها تلاش کنند دانشگاه خود را به این افتتاح برسانند

 

وی ادامه داد: در این افتتاح تنها پروژهای کامل و آماده افتتاح را با حضور وزیر به بهره برداری خواهیم رساند، بر این اساس همه دانشگاه‌ها باید خود را به این مهم برسانند.

 

چهار دهک جامعه از خدمات دندان پزشکی محروم هستند

 

معاون وزیر بهداشت از تلاس برای توزیع 16 هزار قلم تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای خبر داد و افزود: بنا بود 16 قلم تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در بیمارستان‌ها توزیع شود که ما 9 هزار قلم را توزیع کرده‌ایم و شش هزار و 200 قلم تجهیزات نیز در اختیار بیمارستان‌ها قرار خواهد گرفت.

 

آقاجانی به آمار موسسه ملی تحقیقات سلامت اشاره داشت و گفت: متاسفانه بر اساس آمار این موسسه چهار دهک جامعه از خدمات دندان پزشکی کاملا بی‌بهره هستند که این آمار شایسته ایران اسلامی نیست.

 

وی ادامه داد: ما در طرح تحول سلامت توانستیم به خوبی خدمات بستری را پوشش داده و مردم را با بیمارستان‌ها آشتی دهیم؛ اما در این میان خدمات دندان پزشکی مغفول واقع شده است و مردم در شهرها نیز نتوانستند خدمات خوب دندان پزشکی را دریافت کنند.

 

معاون وزیر بهداشت با بیان این نکته که باید کلینیک‌های دندان پزشکی راه اندازی شوند بیان داشت: بر اساس قانون، دندان پزشکان از زدن مطب در دوران خدمت طرحی خود محروم هستند و این زمان بهترین وقت برای به خدمت گرفتن این افراد در کلینیک های دندان پزشکی است.

 

500 یونیت دندانپزشکی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور توزیع می‌شود

 

آقا جانی با اشاره به این نکته که 500 یونیت دندان پزشکی از سوی وزارت در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار خواهد گرفت، خاطر نشان کرد: این مهم در ابتدا برای دانشگاه‌هایی است که فضای کلینیک دندان پزشکی خود را زودنر از دیگر دانشگاه‌ها آماده کرده باشند که در صورت تائید ناظرین وزارت یونیت در اختیار این دانشگاه‌ها قرار خواهد گرفت.

 

وی تابلوی موفقیت دانشگاه‌های علوم پزشکی را اورژانس بیمارستانی دانست و گفت: باید همه تلاش معاونین درمان و رئسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد این باشد که در بخش اورژانس بیمارستانی بهترین خدمات و در کمترین زمان ممکن به مردم ارائه شود.

 

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: زمان انتظار یک بیمار در اورژانس بیمارستانی باید حداکثر شش ساعت و  در نهایت انتقال بیمار ظرف 12 ساعت به بخش صورت پذیرد که در این راستا داشتن نیروی انسانی ماهر از بهیار و نیروی خدماتی گرفته تا پرستار و پزشک نیازمند است.

 

پرداختی نیروی انسانی ماهر در اورژانس‌ها باید تا یک میلیون تومان افزایش یابد

 

آقاجانی با اشاره به پرداختی بین 600 تا یک میلیون تومان بیش از دیگر بخش‌ها به نیروی انسانی بخش اورژانس، تاکید کرد: شما برای داشتن نیروی انسانی ماهر در بخش اورژانس بیمارستانی باید پرداختی افراد در حال خدمت در اورژانس را بین 600 تا یک میلیون تومان افزایش داده تا انگیزه لازم جهت حضور در این بخش برای نیروهای ماهر شکل بگیرد.

 

وی ادامه داد: این به این معنا است که در بخش اورژانس بیمارستانی نباید از نیروی طرحی و قراردادی استفاده شود بلکه باید افرادی دارای تجربه و تبهر و یا نیروی طرحی و قراردادی دارای توانمندی بالا به خدمت گرفته شود.

 

معاون وزیر بهداشت اورژانس بیمارستانی را اولویت اول وزارت بهداشت در تامین اعتبارات و منابع مالی دانست و تاکید کرد: ما در هر شرایطی و با هر کمبودی ابتدا تامین مالی اورژانس بیمارستانی را انجام خواهیم داد به نحوی که از لحاظ نیروی انسانی، تجهیزات بیمارستانی و منابع مالی اولویت بندی ما با اورژانس بیمارستانی است.

 

انتهای اسفندماه سال جاری پایان زمان بازسازی هتلینگ بیمارستانی است

 

آقاجانی هتلینگ را نکته مهم دیگر در بحث طرح تحول سلامت دانست و گفت: باید تا انتهای اسفند ماه سال جاری بحث بازسازی فضاهای اقامتی در بیمارسنان‌ها تمام شده باشد که در این خصوص اعتبارات در اختیار قرار گرفته شما نیز کفایت می‌کند مگر این که اعتبارات تخصیصی در این خصوص را در جای دیگر استفاده کرده باشید.

 

وی ضمن انتقاد از بیمارستان‌هایی که در بحث هتلینگ رعایت لازم را نکرده‌اند،؛ بیان داشت: برخی بیمارستان‌ها در بازسازی فضای بیمارستانی فوقو العاده عمل کرده‌اند و برخی پول را دو ریخته‌اند.

 

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: شما باید بدانید دیوارپوش بیمارستانی در معرض تروما است؛ اما با این وجود برخی از دیوارپوش‌های غیر استاندارد استفاده کرده و مشکلاتی را در عرض چند ماه پس از بازسازی فضای بیمارستانی برای بیمارستان ایجاد کرده‌اند.

 

آقاجانی به نیروهای متخصص خدمات قانونی ضریب کار اشاره داشت و افزود: باید نیاز این نیروها در بحث اجاره واحد آپارتمانی حتما تامین شود زیرا درست است در ظاهر شما برای این افراد در حال تامین مالی هستید؛ اما در برابر این خدمت خدمات بسیار خوبی را نیز دریافت می‌کنید.

 

بیش از دو هزار نیروی متخصص ضریب کار در کشور توزیع شده‌اند

 

معاون وزیر بهداشت از توزیع دو هزار و 190 نیروی متخصص ضریب کار خبر داد و افزود: این نیروها در حال حاضر پتانسیلی از نیروی کار را در اختیار شما قرار می‌دهند که باید ابزار کار این افراد را تامین و بر اساس دستور العمل اجاره بهای یک واحد را  جهت ارائه خدمات به این نیروها پرداخت کنید.

 

وی تاکید کرد: باید این نیروها نیز تمام مدت زمان خدمت خود را در منطقه تعیین شده بگذرانند و تعهد کاری به وظیفه و محدوده کاری مشخص شده داشته باشند.

 

آقاجانی از جریمه ۳۰ بیمارستان خصوصی توسط ۹ دانشگاه علوم پزشکی به دلیل کاهش زایمان‌های طبیعی خبر داد و گفت: این تعداد دانشگاه ۳۰ بیمارستان خصوصی را به یک درجه کاهش اعتبار جریمه کرده‌اند تا کاهش زایمان‌های سزارین و رشد زایمان‌های طبیعی را در دستور کار قرار دهند.

 

وزارت بهداشت زوج‌های نابارور را حمایت مالی خواهد کرد

 

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: نمی‌شود مادر باردار از بیمارستان دولتی به بیمارستان خصوصی ارجاع داده شود و در آن جا زایمان‌های طبیعی کاهش پیدا کند در صورتی که دانشگاهی چنین رفتاری را در بیمارستان خصوصی مشاهده کرد می‌توان با جریمه کاهش یک درجه اعتبار بخشی برخورد لازم را انجام دهد.

 

وی از حمایت مالی وزارت از زوج‌های نابارور خبر داد و تصریح کرد: برنامه‌ای را اخیرا با وزیر بهداشت جهت حمایت از زوج‌های نابارور انجام داده‌ایم که طرحی بسیار خوب جهت رشد جمعیت در کشور به شمار می‌رود.

 

آقاجانی با اشاره به این نکته که اعتبار سنجی این طرح انجام شده است، گفت: در این طرح ما دو برنامه داریم اول این که حاضر به تکمیل مراکز درمان ناباروری در استان‌ها در هر کجا که اعلام شود هستیم و دو حمایت مالی از زوج‌های نابارور را تا اندازه‌ای بر عهده می‌گیریم به این شکل که طی قراردادی زوج های جوان بخشی از هزینه درمانی خود را دریافت می‌کنند.

 

معاون وزیر بهداشت از الکترونیکی شدن صدور پروانه‌ها از ابتدای سال آینده خبر داد و افزود: این خبر بسیار خوبی است که بگوییم از ابتدای سال آینده صدور پروانه‌ها به صورت الکترونکی انجام و تمام کارها به شکل آی تی و غیر حضوری خواهد بود.

 

 

 

    

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار