کد خبر:۴۶۴۷۹۳
ایلام در اربعین- ۴

هاشمی: ۵ درمانگاه در پایانه مرزی مهران دایر شده است

وزیر بهداشت از استقرار پنج درمانگاه در پایانه مرزی مهران خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، معاون بهداشت در بازدید از پایانه مرزی مهران ضمن ابراز رضایت از ارائه خدمات بهداشتی در مرز مهران، گفت: ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائران اربعین از طریق دانشگاه علوم پزشکی، جمعیت هلال‌احمر، شهرداری تهران و بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت در حال انجام است، به‌طوری‌که در مسیر ارتباطی ایلام - مهران به فاصله هر پنج کیلومتر یک پایگاه امدادی هلال‌احمر و تعداد قابل‌توجهی اتوبوس آمبولانس و آمبولانس مستقرشده و پنج درمانگاه نیز در پایانه مرزی مهران دایر شده است.


 
وی با بیان اینکه پنج بیمارستان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این ایام حمایت می‌کنند، خاطر نشان کرد: کادرهای پزشکی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی همدان، اردبیل و شهید بهشتی نیز از امروز در مرز مهران مستقر شدند.


 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در هنگام عزیمت زائران به اماکن مقدس عتبات عالیات، همکاران وزارت بهداشت اطلاعات لازم را از طریق ارائه بوروشورهای بهداشتی به زائران می‌دهند و در برگشت نیز زائران حتماً از نظر سلامتی کنترل می‌شوند.


 
هاشمی با تاکید بر اینکه درصورتی‌که همکاران مراقبت بیشتری انجام دهند و مردم و زائران نیز همکاری کنند جای هیچ‌گونه نگرانی از بایت بیماری وبا وجود ندارد، گفت: از تمامی زائران درخواست شده از آب‌های بسته‌بندی‌شده استفاده کرده و در زمینه سلامت و بهداشت مواد غذایی مراقبت‌های لازم را انجام دهند.


 
وی تاکید کرد: زائران بدانند ویروس بیماری وبا در مقابل سرمای هوا بسیار ضعیف است هرچند مأموران بهداشتی نیز کنترل‌های لازم را انجام می‌دهند؛ اما زائران باید نسبت به شستن مداوم دست و صورت خود برای پیشگیری از هرگونه بیماری اقدام کنند.


 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: باید همه مراقبت کنند و ما تا جایی که توان داریم با کمک دوستان در حوزه سلامت از جمله هلال‌احمر، بسیج جامعه پزشکی و دیگر داوطلبان، ارائه خدمات بهداشتی را به ‌منظور پیشگیری از بروز هرگونه مشکلی مدیریت خواهیم کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار