کد خبر:۴۷۵۹۵۲
عضو کمیته مرگ ومیر مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

مرگ ومیر زنان باردار در خراسان رضوی در طی هفت سال گذشته کمتر از ۲۰ مورد بوده است

عضو کمیته مرگ ومیر مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره اینکه روند مرگ و میر زنان باردار در خراسان رضوی رو به کاهش است، گفت: در طول هفت سال گذشته مرگ ومیر زنان باردار در این استان کمتر از ۲۰ مورد در سال بوده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد احمدیان گفت: در سال گذشته 18 زن به علت عوارض ناشی از بارداری و زایمان در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فوت شدند که اين ميزان از ابتدای سال جاری تا کنون هشت مورد بوده است.

 

وی افزود: شاخص مرگ و میر زنان باردار به فردی تلقی می‌شود که به دلیل عوارض بارداری و زایمان در طول بارداری و 45 روز پس از زایمان فوت کند، بنابراین مرگ هر زن باردار در زمره شاخص مرگ ومیر مادران باردار قرار نمی‌گیرد.

 

عضو کمیته مرگ ومیر مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره اینکه روند مرگ و میر زنان باردار در خراسان رضوی رو به کاهش است، تصریح کرد: در طول هفت سال گذشته مرگ ومیر زنان باردار در این استان کمتر از 20 مورد در سال بوده است.

 

احمدیان میزان مرگ ومیر زنان باردار در این دانشگاه در خراسان رضوی در دو دهه گذشته را بیش از 30 زن به ازای یک صد هزار تولد زنده عنوان کرد.

 

وی تشنج های مرتبط با بارداری، فشار خون بالا و بیماری های زمینه ای را از جمله عوامل مرگ و میر زنان باردار عنوان کرد که به دلیل عدم مراجعه به مراکز بهداشتی در طول دوران بارداری و انجام زایمان غیر ایمن رخ می دهد.

 

عضو کمیته مرگ و میر مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمیته بررسی علت مرگ ومیر مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال 1375 فعالیت خود را با هدف بررسی مرگ ومیر مادران باردار آغاز کرده است که رئیس دانشگاه و معاون درمان به ترتیب رئیس و دبیر کمیته مزبور هستند.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار