آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۲۰۰

بررسی پرونده ۳۳ نفر در سوئیس به اتهام ارتباط با گروه‌های تکفیری

دفتر دادستانی سوئیس اعلام کرد که مراحل قضایی علیه ۳۳ نفر به اتهام همکاری با گروه تروریستی آغاز شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دفتر دادستانی سوئیس اعلام کرد که مراحل قضایی علیه 33 نفر به اتهام همکاری با گروه تکفیری آغاز شد و سه نفر از این افراد در بازداشت هستند.

 

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، اندری مارتی سخنگوی دادستانی سوئیس تصریح کرد که پرونده این افراد از دو ماه قبل در حال بررسی است اما خطرناکترین آنها در مانتون شافهازون در سال قبل دستگیر شد.

 

سطح امنیت در کشورهای اروپایی از جمله بلژیک، سوئیس، اسپانیا، فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی بعد از آن افزایش یافته است که یک هفته از حملات پاریس که 129 نفر در آن کشته شدند و تکفیری‌های «داعش» مسئولیت آن را برعهده گرفتند، می‌گذرد و این در حالی است که یکی از مظنونان این حادثه از بلژیک است و هنوز دستگیر نشده است.

 

همچنین تعداد زیادی از افراد تروریست بازگشته از سوریه و عراق در این کشورها حضور دارند و عملیات گسترده‌ای برای مقابله با آنها آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار