آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۹۵۶
پس از ۱.۵ ساعت بحث و گفت‌و‌گو

مذاکرات فنی ایران و آژانس برای حل مسائل گذشته پایان یافت

مذاکره تیم کارشناسی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بحث درباره گزارش هفته آینده یوکیا آمانو و بستن پرونده PMD پس از یک ۱.۵ ساعت پایان یافت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مذاکره تیم کارشناسی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بحث درباره گزارش هفته آینده یوکیا آمانو و بستن پرونده موضوعات گذشته پس از یک ساعت و نیم پایان یافت.

 

ریاست هیات ایرانی رادر این مذاکره حمید بعیدی نژاد مدیرکل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت امور خارجه به عهده داشت و رییس تیم مقابل نیز واریو رانتا معاون مدیرکل و رییس بخش پادمان های آژانس بود.
قرار بود این دو تیم در مذاکرات خود به یک جمع بندی درباره مسائل گذشته برسند تا در گزارش آینده مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی لحاظ شود.

 

پس از این مذاکره، هیچ یک از مقام های دو طرف با خبرنگاران گفت و گو نکردند ولی رضا نجفی نماینده و سفیر جمهوری اسلامی ایران در آژانس پیش از آغاز این جلسه در باره موضوع مطرح در آن به خبرنگاران گفت: این جلسه، همان طور که در نقشه راه بین ایران و آژانس پیش بینی شده است، یک جلسه جمع بندی از مسائل باقی مانده از گذشته و حال پیش از گزارش آژانس است.

 

وی افزود: درباره آخرین بحث ها گفت و گو می کنیم تا بعد از اتمام آن، آژانس گزارش خود را هفته آینده در این باره منتشر می کند.

 

به گفته نجفی، جلسه عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران و یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بعد از ظهر امروز سه شنبه در مقر سازمان ملل در وین برگزار می شود.

 

یک هفته پس از این مذاکره، در روز 10 آذر – اول دسامبر- آژانس گزارش خود در مورد حل مسائل مربوط به گذشته را به اعضای شورای حکام ارائه می کند. اعضای شورای حکام طبق قانون، ده روز تا دو هفته وقت دارند گزارش آژانس را بررسی کنند.

 

در نخستین جلسه شورای حکام پس از ارائه این گزارش که احتمالا 25 آذر – 15 دسامبر- خواهد بود، اعضا نظر خود درباره بسته شدن پرونده مسائل گذشته ایران و یا بازماندن آن خواهند گرفت. ١+٥ براساس برجام متعهد شده که پیش نویس قطعنامه ای را با هدف بستن پرونده به شورای حکام ارائه کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار