آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۴۴۹۱
سرپرست دانشگاه زابل:

اشتغال زایی و کارآفرینی در دستور کار دانشگاه زابل است

سرپرست دانشگاه زابل گفت: دانشگاه‌های منطقه سیستان رشته‌هایی را در این دانشگاه‌ها ایجاد کردند تا باعث ورود فارغ التحصیلان به عرصه کار و تولید شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، موسی بهلولی، سرپرست دانشگاه زابل شامگاه گذشته در نشست اولیا و مربیان دبیرستان این دانشگاه در سرسرای دانشگاه زابل اظهار داشت: این دانشگاه با حدود دو دهه فعالیت اهداف بلندی برای موفقیت دانش‌آموزان این منطقه در عرصه‌های علمی برداشته است.


وی تصریح کرد: دبیرستان‌های دانشگاه با تمام امکانات، مکانی مناسب برای شناسایی دانش‌آموزان نخبه است.

 

سرپرست دانشگاه زابل تاکید کرد: بسیاری از فارغ التحصیلان دبیرستان دانشگاه زابل موفقیت‌های علمی و مدیریتی خوبی را در منطقه، استان و کشور دارند.


بهلولی خاطرنشان کرد: استفاده از معلمان بومی و غیربومی نخبه در دانشگاه مهمترین برنامه دبیرستان برای دانش‌آموزان است.


وی اشتغال زایی و کارآفرینی را در دستور کار دانشگاه زابل دانست و افزود: دانشگاه‌های منطقه سیستان رشته‌هایی را در این دانشگاه‌ها ایجاد کردند تا باعث ورود فارغ التحصیلان به عرصه کار و تولید شوند.


ماشاءلله خلیلی، مدیر مجتمع دبیرستان دانشگاه زابل نیز در این جلسه گفت: دانش‌آموز محوری از اصول کار در این دبیرستان است.


وی اظهار داشت: برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و مذهبی، اردوهای علمی و تفریحی، ایجاد پل ارتباطی میان اولیا و مدیران از جمله اقدامات دبیرستان دانشگاه است.


مدیر مجتمع دبیرستان دانشگاه زابل ادامه داد: مردم سیستان از ضریب هوشی بالایی برخوردارند که باید از این پتانسیل به بهترین شکل استفاده شود.

 

خلیلی تاکید کرد: برای حضور دبیران بومی و غیر بومی تصمیم‌گیری‌هایی در دبیرستان دانشگاه زابل انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار