کد خبر:۴۶۳۰۶۵
سرپرست دانشگاه زابل:

باید الگوی مناسب کم‌آبی برای کشاورزی سیستان ارائه شود

سرپرست دانشگاه زابل گفت: کشاورزی یکی از فعالیت‌‌های مهم در منطقه سیستان است و باید از سوی محققان و دانشجویان تدابیری اندیشیده شود تا با توجه به بحران کم‌آبی منطقه الگوهای مناسبی ارائه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، موسی بهلولی، سرپرست دانشگاه زابل از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی این دانشگاه در سد سیستان و پژوهشکده‌های کشاورزی و دام‌های خاص مجتمع عظیم در چاه نیمه با هدف حفظ و بهبود سرعت پیشرفت علمی در مراکز آموزشی و تحقیقاتی در حال فعالیت است بازدید کرد.

 

وی در این بازدید اظهار داشت: کشاورزی یکی از فعالیت‌‌های مهم در منطقه سیستان است و باید از سوی محققان و دانشجویان تدابیری اندیشیده شود تا با توجه به بحران کم آبی منطقه الگوهای مناسبی ارائه شود.

 

سرپرست دانشگاه زابل بر استفاده از ظرفیت‌ها و بهره‌وری حداکثر از ظرفیت‌های موجود تاکید کرد و گفت: باید در زمینه تولید محصولاتی پژوهش و تحقیق شود که بتواند علاوه بر کارآفرینی و آشنایی کشاورزان، درآمدزایی و اشتغال فراوانی برای مردم منطقه به دنبال داشته باشد.

 

بهلولی بر ارائه راهکارهای عالمانه و طرح های پژوهشی و تحقیقاتی برای بهره‌وری حداکثر از محصولات تاکید کرد و گفت: مطالعات باید در زمینه استفاده از چاهک‍‍‌‌‌‌ ها برای تامین منابع آبی و استفاده بهینه از آن برای کشت محصولات جدید به ویژه گیاهان دارویی در منطقه سیستان صورت گیرد.

 

وی در بازدید از پایلوت تحقیقاتی دام در مزرعه سد سیستان نیز خواستار تحقیقات جامع در خصوص حفظ ذخایر ژنتیکی دام‌های بومی گردید.

 

سرپرست دانشگاه زابل بیان کرد: لازم است محققان دانشگاه زابل در خصوص استفاده از انرژی خورشیدی برای تامین انرژی گرمایی گلخانه‌ها مطالعات و تحقیقات مناسبی را انجام داده و الگوی نوینی را به مردم منطقه ارائه کند.

 

در پایان با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی محیط زیست، سرپرست دانشگاه زابل تاکید کرد: حفاظت از محیط زیست در همه فعالیتهای پژوهشی و ترویجی دانشگاه به جد مدنظر قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار