به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، دانشگاه زنجان و گروه کامپیوتر دانشگاه، میزبان استادی بین المللی از کشور سوییس بود که در زمینه نرم افزاری شناخته شده و صاحب نظر است.
پارسا قزوینیان، دبیر انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه زنجان در این باره به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: مهندس کریستین اشتیل هارد، فارغ التحصیل دانشگاه فنی EPFL سوییس و مدیر ارشد فناوری شرکت Incentage سوییس است که توسط دکتر حسین محمدی، از اساتید هیئت علمی گروه کامپیوتر به دانشگاه دعوت شده بود و موضوع سخنرانی و بحث، طراحی و توسعه نرم افزار ها در مقیاس بزرگ بود؛ که اشتیل هارد به بیان تجربیات و دانسته های خود در این زمینه در مارکت جهانی پرداخت.
این برنامه با حضور چهره های شاخص کامپیوتری دانشگاه زنجان همچون دکتر محسن افشارچی، رئیس سابق دانشگاه زنجان؛ دکتر علی آذرپیوند، رییس انفورماتیک دانشگاه و دکتر حسین محمدی که هر سه از اساتید برجسته گروه کامپیوتر و دانشگاه هستند، برگزار شد.
هم چنین اغلب حضار از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر بودند.
این مراسم که توسط انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه زنجان ترتیب داده شده بود، با خوش آمدگویی دبیر انجمن علمی به حضار و میهمانان و سپس دعوت از دکتر حسین محمدی برای ارائه توضیحات مقدماتی آغاز شد که وی پس از تشکر از اشتیل هارد و معرفی مختصر تحصیلات و سوابق ایشان و بیان تجربیات همکاری های مشترک، از وی برای آغاز سخنرانی دعوت کرد.
مهندس کریستین اشتیل هارد در ابتدا با توضیح نحوه تاسیس و اداره شرکت خود(شرکت Incentage) و توضیح سیاست ها و چشم انداز های آن به عنوان نمونه، به بیان نحوه مدیریت و هدف گذاری اصولی برای یک شرکت پرداخت.
وی در بخش بعدی به بیان انواع روش های توسعه نرم افزار ها و ویژگی ها و المان های هر یک پرداخت و تصریح کرد: روش های توسعه نرم افزار ها به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند:ت وسعه نرم افزار های منحصر به فرد برای مشتری های خاص با نیاز های خاص و توسعه نرم افزار های عمومی برای تعداد زیادی از مشتری ها با نیاز های کلی
مدیر ارشد فناوری شرکت Incentage سوییس در بخش بعدی سخنرانی خود، به چالش های موجود در زمینه توسعه نرم افزار ها پرداخت و خاطرنشان کرد: یکی از این چالش ها عدم تطابق برخی نیاز های مشتری با مشخصات و ویژگی های محصول است.
وی برای حل این مشکل روش هایی با ذکر مثال های عملی ارائه کرد و افزود: یکی دیگر از چالش ها, سازگاری با نسخه های قبلی است.
پس از پایان سخنرانی، نوبت به بخش پرسش و پاسخ دانشجویان رسید که دانشجویان حاضر سوال هایی مطرح کرده و اشتیل هارد پاسخ داد.