کد خبر:۴۶۶۳۲۷
مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد:

چگونه است که نمایندگان مجلس جوانان به ارتباط خود با معاندین نظام افتخار می‌کنند؟!

مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با مجلس جوانان، گفت: آیا حقوق اقلیت‌های مذهبی در این مجلس در نظر گرفته شده است؟ چگونه است که افراد حاضر در این مجلس به ارتباط خود با مخالفین و معاندین نظام و ولایت افتخار می‌کنند؟

علی اکبر بیزه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به این‌که مجلس نمایندگان مکانی است که نمایندگان آن منتخب مردم هستند و نه تنها قشری خاص، گفت: مجلس جوانان یک تفکر و طرح جهت ارتقاء حقوق جوانان و دانشجویان و هویت بخشی و تاثیرگذاری آنان بر امور کشور است.

 

وی افزود: هنگامی که مسئولان درصدند چنین مجلسی را راه اندازی کنند باید به صورت ریشه‌ای نحوه تشکیل آن را مورد بررسی قرار دهند و نوع امتیازات، حیطه اختیارات و وظایف را مشخص کنند.

 

مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تاکید بر این نکته که در چنین مجلسی، نمایندگان باید به انتخاب دانشجویان باشد، تصریح کرد: مجلسی می‌تواند به رفع مشکلات و معضلات جوانان کمک کند که نمایندگانش از تمامی اقشار دانشجویی باشند نه تنها قشری خاص که آنان را نیز افرادی خاص انتخاب کرده باشند.

 

بیزه ادامه داد: هنگامی که به مجلس جوانان سابق نگاهی می‌اندازیم چند نکته مهم به چشم می‌خورد به طور مثال هیات موسس در مجلس سابق از یک جناح خاص بودند و بعدها نیز نمایندگانی وارد این مجلس شدند که حامیان همان جناح بودند.

 

وی با طرح این پرسش که این افراد نمایندگان جوانان این کشور هستند یا نمایندگان قشری خاص؟ بیان داشت: کارنامه هیات موسس مجلس جوانان سابق نشان می‌دهد که سمت و سویی که آنان داشته‌اند چه بوده است؛ همچنین عکس‌های یادگاری آنان با سران و وابستگان فتنه نشان از نوع تفکر آنان دارد.

 

مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد افزود: این افراد قبل از تشکیل مجلس، سلسله نشست‌هایی با سران اصلاحات داشته‌اند که همین امر می‌تواند نوع تفکر و روش آنان را نمایان کند.

 

چارچوب‌های قانونی باید در مجلس جوانان در نظر گرفته شود

 

بیزه تاکید کرد: چنانچه قرار است مجلس جوانانی تشکیل شود باید چارچوب‌های قانونی آن به درستی مشخص باشد و تمامی جنبه‌های آن یعنی زیر ساخت‌‌ها، نوع فعالیت، حیطه وظایف و نوع انتخابات آنان مشخص شود تا نمایندگان مجلس جوانان، نمایندگان جوانان و دانشجویان باشند و لا غیر.

 

وی با طرح این پرسش که آیا حضور نمایندگانی از جوانان فارس، ترک، کرد، بلوچ، لر، مازنی و غیره در مجلس فعلی تضمین شده است؟، خاطرنشان کرد: آیا حقوق اقلیت‌های مذهبی در این مجلس در نظر گرفته شده است؟چگونه است که افراد حاضر در این مجلس به ارتباط خود با مخالفین و معاندین نظام و ولایت افتخار می‌کنند؟!.

 

مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد گفت: باید جلوی مجلس انتصابی گرفته شود و نباید مجلس جوانانی شکل گیرد که برگرفته از بازی‌های سیاسی و و قدرت طلبی عده‌ای باشد و مطمئنا این نحوه انتخاب نمایندگان این مجلس منجر به تشدید مشکلات جوانان و دلسردی آنان می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار