رضا عزیزالهی، دبیر واحد روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در همدان، با اشاره به طرح ایجاد مجلس جوانان گفت: شروع طرح مجلس جوانان از اواخر پنجمین دوره مجلس شورای اسلامی توسط جمعی از دانش آموزان کلید خورد.
وی تصریح کرد: این طرح الحاقی به قوه مقننه است و این مجلس درصدد است در کنار مجلس شورای اسلامی فعالیت کند، نکات مبهم موجود این طرح عبارت اند از: سازو کار قانونی و روند تشکیل مجلس جوانان که چطور آغاز به کار کرده و چگونه می خواهد به اهداف خود برسد؟ و آیا حرکت موسسان مجلس جوانان در سکوت خبری و به دور از اطلاع نمایندگان مجلس مثبت خواهد بود؟ چرا که الحاق چنین طرح بزرگی به قوه مقننه، نیازمند رای گیری در صحن علنی مجلس است.
دبیر واحد روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر ادامه داد: در دولتی که کابینه آن را افرادی مثل نعمت زاده تشکیل می دهند که همه می دانند که ایشان قدرت یک ساعت سخنرانی پشت سر هم را ندارند چه شده است که به فکر بها دادن به جوانان و تشکیل مجلس جوانان افتاده اند.
عزیزالهی افزود: تشکیل مجلسی که در آن جوانان بتوانند برای بهبود مشکلات خود طرح و ایده بدهند بسیار امید وار کننده است؛ اما مجلسی که نمایندگان آن منتسب به یک جناح خاص باشند، آیا می تواند بیانگر یک مجلس برای عموم جوانان کشور باشد؟
این فعال دانشجویی تاکید کرد: نمایندگانی که حمایت خود را از سران فتنه به روشنی در شبکه های اجتماعی اعلام می کنند آیا می توان انتظار امانت داری و پاکدستی را از آنان داشت؟ کاملا روشن است که سران فتنه با حمایت و پشتیبانی از این جوانان قصد قانون گذاری برای جوانان و همچنین قصد جمع آوری رای در آستانه انتخابات را پیگیری می کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: چرا این قدر بی غیرت شده ایم که به راحتی حقمان را عده ای پایمال می کنند و در این دوره که این همه مشکل در برابر ما جوانان مانند سربازی 24 ماهه و درصد بیکاری دو رقمی و مسکن چند صد میلیونی است، چرا باید در بازی بعضی سیاسیون و جناح های سیاسی این مشکلات معیشتی مان به حاشیه رود.