آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۶۷۲۲
قنادباشی در گفت‌وگوبا خبرگزاری دانشجو:

مداخلات کشورها در سوریه با هدف مشخص انجام می‌شود

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: مداخلات نظامی انگلیس، آلمان و فرانسه در سوریه به بهانه مبارزه با داعش با هدفی مشخص صورت می گیرد.

جعفر قنادباشی کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص مداخلات نظامی انگلیس، آلمان و فرانسه در سوریه به بهانه مبارزه با داعش اظهار داشت: این کشورها قبلا نیز در ائتلاف آمریکایی امکان فعالیت علیه داعش را داشتند اما همان طور که آمریکا در سرکوب داعش جدیت به خرج نداد آن ها نیز در این خصوص اقدام عملیاتی خاصی انجام ندادند.

 

وی با بیان اینکه افزایش این مداخلات با هدفی مشخص صورت می گیرد تصریح کرد: این هدف اعم از تلاش کشورهای نام برده در  جهت عدم کسب افتخار سرکوب داعش توسط روسیه ،ایران و جبهه مقاومت محسوب می‌شود.

 

قنادباشی ادامه داد: براین اساس تنها امید آمریکا برای تضعیف جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی داعش بود که در شرایط حاضر زمینه برای سرکوب داعش فراهم شده است.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه از موفقیت ایران،حزب‌الله و روسیه به‌عنوان کابوس اروپایی‌ها یاد کرد و گفت: کابوس آمریکا و کشورهای اروپایی موفقیت مشترک ایران، حزب الله و روسیه است چون این موفقیت نه تنها سبب محبوبیت منطقه ای این کشورها خواهد شد بلکه از بعد نظامی نیز سبب درخشش نام کشورهای یاد شده خواهد شد.

 

قنادباشی با اشاره به اینکه عملیات سرکوب داعش با محوریت روسیه در شرایط فعلی محبوبیت بالایی یافته است تصریح کرد: درشرایط‌ فعلی  با توجه به فعالیت داعش در غرب ابزار تبلیغاتی در خصوص مبارزه با این گروهک تروریستی از غرب نیز گرفته شده و این کشورها نیز قادر به زیر سوال بردن حرکت مبارزه عملی با داعش را ندارند لذا وارد معرکه شدند که اگر داعش از بین رفت آن ها نیز سهمی در این مقوله داشته باشند.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه در پایان  با اشاره به احتمال شعله ور شدن آتش جنگ بین کشورها در خصوص مسئله سوریه یادآور شد: با وجود همه این شرایط به دلیل زیان هایی که ایالات متحده در عراق و افغانستان متحمل شد قطعا از گسترش دامنه این جنگ ها جلوگیری خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار