آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۲۵۵
مدیرکل دفتر گفتمان‌سازی و ترویج نقشه جامع علمی کشور:

گفتمان‌سازی سند جامع علمی کشور در هر استانی باید مورد توجه قرار گیرد

مدیرکل دفتر گفتمان‌سازی و ترویج نقشه جامع علمی کشور با تاکید بر این‌که گفتمان‌سازی در هر استانی باید به صورت خاص مورد توجه قرار گیرد، گفت: این نقشه باید در تمام سندهای وزارتی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش لحاظ شود؛ چراکه عدم توجه به انجام این امر مانع تایید سندها می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی شمسی پور شب گذشته در «نشست تخصصی راهکارهای پیاده سازی نقشه جامع علمی کشور» در حاشیه نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی در محل سالن اجتماعات نمایشگاه بین المللی مشهد، گفت: هر دانشگاه باید سهم خود را در اجرایی شدن نقشه جامع علمی کشور مشخص کند.

 

وی با بیان این نکته که رهبری معظم انقلاب همواره به تنظیم ظرفیت دانشگاه‌ها تاکید داشته‌اند، افزود: علت تاکید رهبر انقلاب این است که معمولا حجم بالای نیروی انسانی در کشور با مشکلات کمبود اشتغال و مشکلات اقتصادی رو به رو می‌شوند که این امر ناشی از ظرفیت بالای رشته‌هایی است که زمینه اشتغال آن در مناطق مختلف وجود ندارد.

 

مدیرکل دفتر گفتمان سازی و ترویج نقشه جامع علمی کشور تصریح کرد: مشخص کردن سهم دانشگاه‌ها و علمی کردن نقشه جامع علمی کشور و گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور دو راهکاری است که رهبر معظم انقلاب برای اجرایی شدن این نقشه ارائه کرده‌اند که ستاد نفشه جامع علمی کشور نیز به دنبال پیاده کردن آن در تلاش است.

 

شمسی‌پور در ادامه با اشاره به این نکته که خراسان رضوی به دلیل برخورداری از ظرفیت مناسب آموزش و پژوهش در کشور به عنوان پایلوت گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور جایگاه خوبی دارد، خاطرنشان کرد: این استان به علت ویژگی‌های بسیاری که در بحث پژوهش داشته،  همواره مورد توجه ستاد نقشه جامع علمی کشور بوده است.

 

وی با تاکید بر این‌که گفتمان سازی در هر استانی باید به صورت خاص مورد توجه قرار گیرد، گفت: این نقشه باید در تمام سندهای وزارتی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش لحاظ شود، چراکه عدم توجه به انجام این امر مانع تایید سندهای می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار