به گزارش خبرگزاری دانشجو، 16 اذر امسال دانشگاه شهید چمران اهواز را بواسطه حضور فتنه گران و حمله به ارزش های دینی می توان "دوشنبه سیاه" نامید، دوشنبه ای که سیاست بازی آن را خونی کرد.
حادثه از آنجا شروع شد که پس از شنیده شدن خبری مبنی بر صدور مجوز حضور برخی عناصر فتنه در دانشگاه شهید چمران اهواز، نیروهای وفادار به انقلاب و دانشجویان آگاه را آزرد.
یکی از این مدعوین جهانبخش خانجانی سخنگوی وزارت کشور در دوران اصلاحات بود که در فتنه 88 به اتهام اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی و تشویش اذهان عمومی محاکمه و به 6 سال حبس محکوم شده بود.
خانجانی کسی بود که در سال 88 علیه نظام تبلیغ کرده بود و اتهامش مبنی بر نشر اکاذیب ثابت شده است و این فرد قرار بود امروز از واقعیات جامعه دانشجویی بگوید.
حضور این فعال فتنه با واکنش قاطبه دانشجویان روبرو شد چرا که دانشجویان معتقد بودند کسی که از بازگو کردن دروغ هراس ندارد نمیتواند امروز از واقعیات سخن بگوید.
صبح دوشنبه 16 آذر دانشجویان معترض پس از چندین بار صحبت با رئیس دانشگاه مبنی بر ممانعت از حضور این فتنه گر، دانشجویان با تجمع آرام در جلو درب سالن دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز با دست نوشته هایی چون” چمرانی بیدار است از فتنه گر بیزار است ” فتنه گر حیا کن دانشگاه رو رها کن خواستار لغو سخنرانی این دو محکوم فتنه شدند.
پیگیری هایی جهت لغو مجوز صادره از سوی مسئولین دانشگاه انجام گرفت وهمچنین اتهامات فتنه گران مدعو در دانشگاه و سوابق برنامه های آنها در سایر دانشگاه های کشور به مسئولان و مدیران دانشگاه گوشزد شد که با بی اعتنایی مسئولان مواجه گردید.
دیگر مدعو آذر منصوری یکی از فعالان فتنه 88 است که بنا بر اظهارات وکیل مدافعش به دلیل اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات، تبلیغ علیه نظام، نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی به 3سال حبس محکوم شد.
با مشخص شدن سوء پیشینه نام بردگان و آگاهی از حوادثی که ایشان در سایر دانشگاه ها موجب شده بودند و پیش بینی حاشیه های زیاد در خوزستان این استان ولایت مدار مراتب اعتراض شدید دانشجویان در خصوص اجرای این برنامه به ریاست دانشگاه و حراست منتقل شد ولی عزمی جهت لغو این برنامه مشاهده نشد.
موضوع از طریق فرماندار شهر اهواز پیگیری شد که متاسفانه ایشان به برگزاری این برنامه با وجود پیش بینی داشتن حاشیه تمایل داشتند و ضمن حمایت از حضور فتنه گران اعلام کرد برنامه حتما باید برگزار شود.
این برنامه که تحت عنوان برنامه ی روز دانشجو از سوی انجمن ظاهراً اسلامی دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام! برای گرامیداشت روز 16 آذر برنامه ریزی شده بود، با تجمع جمع کثیری از دانشجویان مخالف حضور عناصر فتنه در دانشگاه رو به رو شد و دانشجویان با سر دادن شعارهای مرگ بر فتنه گر، دانشجو میمیرد ذلت نمیپذیرد و مرگ بر منافق و تکبیر های پی در پی با تاخیری دو ساعته مواجه شد.
سخنرانان برنامه مذکور تحت تدابیر شدید حفاظتی و هماهنگی و برنامه ریزی شخص استاندار خوزستان و فرماندار اهواز وارد دانشگاه شده و از درب اضطراری وارد سالن اجتماعات دانشکده علوم شدند.
پس از ورود آنان به سالن و سردادن شعار های دانشجویان خارج از سالن، از ورود دانشجویان معترض به برنامه ممانعت به عمل آمد و تعدادی از دانشجویان نیز مورد ضرب و شتم برگزار کنندگان برنامه قرار گرفتند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه که در سالن اجتماعات حضور پیدا کرده بود توسط برگزارکنندگان مجروح و راهی بیمارستان شد.
در انتهای این تجمع اعتراض آمیز و پس از بی نتیجه ماندن برنامه و سخنرانی آن محکومان قضایی در قضایای فتنه 88، برخی از دانشجویان جهت آرام نمودن جو و خروج از سالن و پایان دادن به اعتراض، در جمع دانشجویان به سخنرانی پرداختند که به پایان این تجمع اعتراض آمیز دانشجویان انجامید.
به نظر ورشکستگان سیاسی و مردودین فتنه ۸۸ که امروز با بهره گیری از دولت روحانی فرصت تنفس پیدا کردند مجدد برای ایجاد فتنه در انتخابات امیدوار هستند و با این گونه برنامه های دنبال برهم زدن فضای علمی و سالم دانشگاه ها هستند تا بتوانند برای انتخابات پیش رو اثر منفی بگذارند.
دانشگاه بی شک محل آرامش و علمی است و افراد سیاست بازی که حیات آنها در اغتشاش های سیاسی هستند باید متوجه باشند که دانشجوی امروز اجازه تحرک و ساختار شکنی را نمی دهد.
ورای همه اینها استاندار خوزستان به عنوان رئیس شورای تامین خوزستان باید جوایگوی این اغتشاش ها باشد و این لطیفه ای تلخ است که متولی امنیت خود حامی فتنهگران میشود.