کد خبر:۴۶۸۹۵۸
امروز صورت گرفت

آغاز به کار نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دانشگاه مالک‌اشتر اصفهان

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر اصفهان نمایشگاهی با موضوع اقتصاد مقاومتی در این دانشگاه برپا کرده است.
آغاز به کار نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دانشگاه مالک‌اشتر اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان، در راستای تحقق اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، اقدام به برگزاری نمایشگاهی با موضوع اقتصاد مقاومتی کرده است.

 

این نمایشگاه در قالب شش غرفه شامل سه غرفه مواد غذایی، دو غرفه پوشاک و یک غرفه صنایع دستی برگزار می شود.

 

در این نمایشگاه محصولاتی همچون انواع پوشاک، صنایع قلم زنی، عرقیجات، عسل، چای، سرکه، زیتون، روغن زیتون، کنجد، ارده، شیره خرما و دیگر محصولات تولید شده توسط دانشجویان بسیجی در عرصه اقتصاد مقاومتی عرضه می شود.

 

نمایشگاه اقتصاد مقاومتی دانشگاه صنعتی مالک اشتر از امروز آغاز به کار کرده است و تا چهارشنبه، ۲۵ آذرماه ۹۴، از ساعت ۱۱:۳۰ ظهر تا ساعت ۶ عصر در محل مسجد حضرت رسول اکرم (ص) این دانشگاه آماده بازدید عموم علاقه مندان است.

               

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار