حجت الله عبدالملکی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، به عدم رضایت مقام معظم رهبری (مد ظل العالی) از روند اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در بدنه دولت و سپس ملت، اشاره کرد و گفت: اعتقاد معظم له بر این است که بخشی از برنامه هایی که در دولت مبنی بر اقتصاد مقاومتی مطرح است برنامه روتین دستگاه ها، بخشی نیز خالی از محتوای اقتصاد مقاومتی و بخشی دیگر بدون هیچ جهت گیری می باشد.
وی با اشاره به شکل گیری ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی توسط دولت و سپردن مسئولیت آن به جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، افزود: ۱۱ برنامه ملی به عنوان سند راهبردی تنظیم شده و به ۱۱ دستگاه اجرایی ابلاغ شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) با تاکید بر مطالبه رهبر مبنی بر حماسه آفرینی در حوزه اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: مسئولین ما در پیاده سازی و اجرای این راهبرد دچار خمودگی و سستی هستند، این موضوع پس از مذاکرات هسته ای شدت بیشتری یافت زیرا مدیران کشورمان معتقدند اقتصاد مقاومتی نسخه ای برای روزهای تحریم است و اینک که تحریم ها در حال لغو هستند نیازی به آن نداریم.
عبدالملکی همراهی دولت و ملت با راهبردهای اقتصاد مقاومتی برای پیاده سازی این برنامه ها بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد: برنامه بسیاری از ادارات و نهادها کاملا ضد مقاومتی است و شاغلین در این بخش ها درک درستی از این مدل اقتصادی ندارند.
وی یادآور شد: کشور ایران دارای ۸۰ میلیون جمعیت است که ۲۵ میلیون نفر از آن معادل ۳۰ درصد مردم ضرورت اقتصاد مقاومتی را درک کرده اند و منتظر هستند که برنامه دریافت کنند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر این مطلب که ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشورمان با اقتصاد مقاومتی آشنایی ندارند، گفت: رسانه ها در ایران نتوانسته اند در این زمینه به رسالت خود عمل کنند، نقش گفتمان سازی، فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی به رسانه ملی، وزارت ارشاد، آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت کار و سازمان تبلیغات اسلامی تفویض شده است.
عبدالملکی گفت: اگر مردم در پنج شاکله؛ تولید، مصرف، انتخاب، تقویت فکری دنیای پیرامون و مدیریت رفتارها دقت به خرج دهند جامعه برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی آماده خواهد شد.