براتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب پیرامون تشکیل کمیته اقتصاد مقاومتی و ورود جدی دولت به این مباحث گفت: دولت یازدهم در بحث اقتصاد مقاومتی مسئله شناسی غلطی انجام داده دولت در رویارویی با مسائل به اشتباه ریشه مسائل اقتصادی و راهکارهایش را در خارج میبیند.
وی تصریح کرد: در صورتی که از بررسی مسائل اقتصادی خیلی از کارشناس و صاحب نظران به این جمع بندی رسیدند که علت مسائل اقتصادی و ریشه آن در داخل بوده و فارغ از اینکه در خارج تحریم باشیم و یا نباشیم حل مسائل اقتصادی به نگاه داخل است و مسئله بود و نبود تحریم ها در کیفیت و شدت مشکلات تاثیر می گذارد.
کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب هم در بخشهای اقتصادی نظرات مختلفی را بیان کردند، اظهار داشت: مشاهده کردیم که هیچ کدام یک از مسائل اقتصادی کشورمان مرتبط با خارج نبوده و باید نگاهمان را به داخل پررنگتر کنیم، برای مثال اگر مشکل تولید ملی در کشور داریم و خواهان حمایت از آن هستیم ویا اینکه حوزه تولید در مقابل رقبای خود ناتوانیم، این امر ناشی از ساختار اقتصادی غلط داخلی ست،باید ساختار را طوری اصلاح کنیم که هزینه کارهای غیرمولدتر افزایش پیدا کرده تا تولید در مقابل رشد کند.
وی افزود: مسئله شناسی که دولت یازدهم در ابتدای شروع به کار آن، بر آن تاکید داشت درست نبوده و انجام نشده که همچنان در راه اقتصاد تشخیص اشتباهی صورت میگیرد.
براتی ب با بیان اینکه برخی بر این باورند تاتحریمها از میان نرود،مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد،گفت: متاسفانه امروز یکی از شاه بیت های دولتمردان این موضوع قرار گرفته است.زمانی که به حوزه های نفتی و بانکی نگاه می کنیم مسئولان بر این باورند که باید تحریم ها از میان برود تا سیاست هایی که اتخاذ می کنند در داخل جواب بدهد.
وی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب پیرامون بحث فرهنگ در کشورمان در پایان خاطرنشان کرد: اقتصاد بر فرهنگ نقش کلیدی داشته ودر واقع زیربنای فرهنگ است، مباحثی مانند «مسکن» که اگر خانوارها دارای دارا نباشند، مسائل اجتماعی غیرقابل باوری را با آن مواجه خواهیم شد. برخی از مسائل اقتصادی که دولت به آن توجه نکرده دارای ابعاد فرهنگی و اجتماعی میباشد که باید بررسی شود و همچنین به حوزه های اقتصاد صرفا نمی توان نگاهی اقتصادی داشت.