کد خبر:۴۶۹۲۰۵
حسن عباسی در دانشگاه رازی:

سقوط اخلاقی نتیجه وارونگی نقش‌ها در جامعه است

رئیس اندیشکده یقین گفت: سقوط اخلاقی در جامعه نتیجه جابجایی معروف و منکر است و متاسفانه تعریف درستی برای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما ارائه نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه، حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین در همایش سیاست، فرهنگ، اقتصاد و سقوط اخلاق در دانشگاه رازی بیان داشت: سقوط اخلاقی جامعه نتیجه جابجایی نقش معروف و منکر است و  تعریف درستی برای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما ارائه نشده است.

 

وی تغییر جایگاه حق و باطل در جوامع را سبب بروز این فاجعه دانست و گفت: در جامعه ما مسئله امر به معروف محدود به مسائل معمولی حجاب جوانان شده؛ اما با تغییر جایگاه حق و باطل دیگر به راحتی نمی‌توان این دو امر مهم را در جامعه نهادینه کرد.

 

رئیس اندیشکده یقین با اشاره به نامه اخیر هیات وزرا خطاب به رئیس جمهور گفت: طی مدت زمان دو سال ۱۸۰ هزار میلیارد تومان معادل ۶۰ برابر اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردی، از ثروت مردم در بورس بر باد رفت و ارزش بازار بر اساس شاخص قیمت ۴۲ درصد کاهش یافت و اهمیت این مسئله در حالی است که مسئولان در مورد منکر بودن ربا و حرام بودن آن روشنگری نکرده و موضوع قمار بورس نیز نادیده گرفته شده است.

 

عباسی با توجه وقایع اخیر ۱۶ آذرماه امسال گفت: متاسفانه اخباری حاکی از یک سقوط اخلاقی به گوش رسید که درد دل مشترک با جوانان است؛ بنابراین باید بازنگری اساسی در ساز و کارها به وجود آید.

 

وی در ادامه نسبت به سقوط اخلاقی در جامعه هشدار داد و گفت: به تازگی در جامعه شاهد سقوط اخلاقی هستیم و در صورت ادامه این روند در بخش‌های مختلف در آینده با جامعه‌ای خشن مواجه می‌شویم و در حوزه‌های مختلف نقش‌ها عوض شده و بسیاری از افراد نقش‌های وارونه ایفا می‌کنند که منجر به فروپاشی اخلاقی در جامعه می‌شود.

 

این استاد دانشگاه یقین انحطاط اخلاقی در کشور را نتیجه تبلیغات سو دانست که بازخوردها آن تبدیل می شود به اختلاس‌های کلان، دفن سیب زمینی، بی‌اخلاقی در پزشکی و مواد غذایی با وجود هزاران نیازمند.

 

حسن عباسی طلب دستمزد و پاداش به جهت انجام هر عملی را یکی از نشانه‌های سقوط اخلاق در جوامع و شاخصه جامعه بورژوایی نام برد و گفت: نمونه این ضعف را در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نظاره‌گر بودیم.

 

وی با بیان اینکه شاخص امروز جهان با ساختار پلیسی آمیخته شده است، افزود: بی‌توجهی کردن به اخلاق و هنر، اصلاح جامعه توسط سیستم انتظامی و قضایی را ناممکن می‌کند.

 

رئیس اندیشکده یقین تبیین حق به معروف و باطل به منکر را امری ضروری دانست و بیان داشت: اگر این مهم صورت نگیرد، مشکلات زیادی پیشروی جامعه خواهد بود؛اما تحول اساسی باید از دوران تحصیل و در قشر دانشگاهی آغاز شود؛ در غیر این صورت ضریب مصیبت و انحطاط اخلاقی در جامعه بالا می‌رود و مهار آن ممکن نیست.

 

این استاد دانشگاه تقویت بنیان‌های اخلاقی و وجدان اجتماعی را یک راهکار اساسی در دنیای پرتلاطم امروز معرفی کرد و گفت: سقوط اخلاقی در جامعه تبعات خطرناکی به دنبال دارد که از جمله آن می‌توان به اختلاس و پایمال کردن حقوق مردم از سوی برخی از افراد اشاره کرد.

 

عباسی تبلیغات گسترده   غربی ها  را سبب شیوع انحطاط در رفتار جوانان عنوان و بیان کرد:  برخی روانشناسان به ترویج  ابتذال اخلاقی در جامعه دامن زده و به نام علم سقوط اخلاق در جامعه را رقم می‌زنند که باید مانع این امور شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار