به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد خبری نمایشگاه الکامپ 21، نصرالله جهانگرد، رییس سازمان فناوری اطلاعات، با بیان این که فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور، نقش مؤثری را تا کنون ایفا کرده است، گفت: برای برنامه ششم توسعه مطالعاتی انجام شد که براساس این مطالعات، رشد 9 بخش استراتژیک کشور مورد بررسی قرار گرفت که از این میان بخش فناوری اطلاعات نوزده و چهاردهم درصد رشد داشته و این معادل چیزی برابر دو و نیم تا سه برار رشد است.
وی افزود: رشد نوزده و جهاردهم درصد بخش فناوری اطلاعات نشان میدهد که برنامه ریزان توسعه ایران باید برنامهریزی مناسبی داشته باشند تا این رشد به نوزده و شش دهم درصد ادامه داشته باشد.
رییس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: سهم ICT در بخش اقتصادی حدود دو هفت دهم درصد است و پیش بینی برنامه ششم توسعه ضریبی بالغ بر دوبرابر این رقم است و افق برنامه به این صورت است که برآوردمان 70 هزار میلیارد گردش بازار است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ما باید در سه حوزه کار حرفه ای انجام دهیم که میتوان به افزایش ظرفیت مهارتی نیروی انسانی بازار، حمایت از شرکتهای نوپا و ورود به بازار بینالمللی ومنطقهای اشاره کرد.
وی بیان کرد: ما علاوه بر آنکه باید ظرفیت مهارتی نیروی انسانی بازار را ارتقا دهیم، باید بنگاههای بزرگ و متوسط را موظف کنیم تا در کنارشان یک اکوسیستمی را ایجاد کنند و به حمایت از شرکتهای نوپا بپردازند.
جهانگرد ادامه داد: صنعت IT کشور باید منطقهای و جهانی رفتار کند و این رفتار باید به صورت ورود به بازار بینالمللی، ارائه محصولات با کیفیت باشد. ما باید برای حفظ بازار، جهانی شویم و کیفیت محصولاتمان را منطقهای کنیم.
وی افزود: دولت برای جهانی شدن صنعت IT کشور تسهیلاتی را فراهم خواهد کرد و همه تلاشمان را میکنیم تا مشکلات را احصا و درنهایت مرتفع شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: بیست ویکمین نمایشگاه الکامپ نشانه برپا خواستن و شتاب گرفتن صنعت ICT کشور است. همچنین طی مکاتباتی که با وزارت صنایع انجام دادهایم تا دو نمایشگاه الکامپ و تلکام را به صورت مشترک و در زمان معینی در سال آینده برگزار کنیم.
وی بیان کرد: در این دوره از نمایشگاه الکامپ، سالنی را به دولت الکترونیکی اختصاص داده شده است که در این بخش سیستم الکترونیکی انتخابات برای معرفی بازدیدکنندگان عرضه شده است.