آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۰۷۳
جلیلی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

شیعه کشی در کشورهای اسلامی از ضعف حکام اسلامی است/ ایجاد نفاق و تفرقه میان مسلمانان نقشه شوم استکبار است

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت گفت: شیعه کشی در کشورهای اسلامی از ضعف حکام اسلامی نشأت می‌گیرد و این نقشه شومی است که استکبار آن را برای مسلمانان طراحی کرده است.

اسماعیل جلیلی، عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو،  ضمن محکوم کردن کشتار شیعیان در نیجریه و آذربایجان، گفت: متاسفانه منشأ شیعه کشی در کشورهای اسلامی ضعف حکام این کشورها در قبال استکبار است.

 

وی در ادامه افزود: شیعه کشی در کشورهای مختلف نشان گر این است که نفاق و افراطی گری در کشورهای مسلمان با پشتیبانی رژیم صهیونیستی امروز نهادینه شده و رژیم صهیونیستی و استکبار در تلاش هستند نظام های اسلامی و امت اسلامی را دچار اختلافات درونی و آشفتگی کنند تا استکبار از این آشفتگی و بدون مانع مسلمانان بهره گرفته و رویه ها و اهداف خود را در کشورهای مسلمان و دیگر کشورهای جهان اجرایی کنند.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت در ادامه به هوشیاری ملل مسلمان اشاره و بیان کرد و اذعان داشت: ملل مسلمان کاملا هوشیار هستند اما امیدواریم که حکام اسلامی نیز هوشیار باشند و بدانند که در این برهه از زمان دنیای اسلام، نیاز به وحدت دارد و باید در این زمینه تلاشهای بسیاری صورت گیرد تا مسلمانان در سایه آرامش اجازه ندهند که رژیم صهیونیستی و استکبار به اهداف خود در کشورهای مسلمان و دیگر کشورها دست پیدا کند.

 

جلیلی با تأکید بر این مطلب که  ایجاد تفرقه و نفاق میان شیعه و سنی و حکام با ملل مسلمان نقشه بسیار شومی است که رژیم صهیونیستی طراح آن است، گفت: اجرای این نقشه شوم تبعات سوء گسترده ای را برای مسلمانان خواهد داشت لذا ضرورت دارد تا نخبگان و رهبران دینی هوشیار باشند و از طرف دیگر حکام  و دولت های کشورهای مسلمان نیز با هوشیاری می توانند به مسلمانان کمک کنند تا آرامش در کشورهای اسلامی همواره بر قرار باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار