آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۱۰۴

برنامه عربستان برای اعزام نیروی زمینی به سوریه چیست؟

وزیر خارجه عربستان از برنامه ریزی کشورش به همراه سه عضو دیگر شورای همکاری خلیج فارس برای ا عزام نیروی ویژه زمینی به سوریه خبرداد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، عادل الجبیر در سخنانی در پاریس گفت که کشورش به همراه چند کشور دیگر جنوب خلیج فارس شامل امارات، قطرو بحرین در حال بررسی اعزام نیروهای ویژه زمینی به سوریه هستند.

 

به گفته وی عربستان سعودی و این 3 کشور در حال بحث و بررسی اعزام نیروهای ویژه زمینی به سوریه با هدف مقابله با داعش و در چارچوب ائتلاف ضدداعش به رهبری آمریکا هستند.



الجبیرافزود: گفتگوها در این باره با هدف مشخص شدن نیازها و اهداف در چنین عملیات هایی است. پیش بینی می شود در چند هفته آینده، تصویر شفاف تر شود.



الجبیر باردیگر ادعا کرد: وضعیت بشار اسد، غیرقابل دفاع است، او نمی تواند در جنگ پیروز شود.



وزیر دفاع عربستان سعودی دیروز(سه شنبه) از تشکیل ائتلافی با حضور 34 کشور عربی - اسلامی با عنوان ائتلاف اسلامی مبارزه با تروریسم به رهبری عربستان خبر داد که مقر آن درریاض خواهد بود.

 

سعودی ها تشکیل این ائتلاف را درچارچوب سازمان همکاری اسلامی اعلام کرده اند درحالی که 23 کشور بزرگ اسلامی عضو سازمان همکاری اسلامی در ائتلاف ادعایی ضد تروریسم حضور ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مغز آزاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۹
خیره انشالله :) چیه؛ حالا که داعش محاصره شده همه تون شیر شدین! البته شایدم قصدتون کمک رسانی بهشون باشه، کسی چه میدونه! ولی اینجا ایرانه عمو؛ ایرانی ها سیاستمدار بدنیا میان و سیاستمدار هم میمیرن!
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار